StoryEditor

Víkendové diskusie: Aj o cenách potravín, či o budúcnosti košických oceliarní, SIS a aj V4

23.02.2024, 19:46
Autor:
michmich

V relácii Na telo prinesú aj exkluzívny prieskum agentúry FOCUS o tom, kto má aké šance v prezidentských voľbách.

Sobotné dialógy

Do sobotnej rozhlasovej relácie prijal pozvanie jeden z najvyšších predstaviteľov štátu. Reláciu môžete v sobotu 24. februára naživo počúvať od 12:10 hodiny v Rádio Slovensko, alebo pozrieť v rovnaký čas vo vysielaní RTVS :24. Premiér bude aj tentokrát v relácii jediným diskutujúcim politikom, bez oponenta. 

image

Sobotné dialógy.

Predseda Vlády SR a predseda strany Smer-SD Robert Fico sa bude s moderátorkou Annou Vargovou baviť na témy ako - šesť rokov od vraždy novinára Jána Kuciaka, dva roky vojny na Ukrajine, či o protestoch poľnohospodárov. Rozoberú aj to, ako ďalej s Vyšehradskou štvorkou, s trestným zákonom, či kandidátom na riaditeľa SIS Pavla Gašpara. 

V politike

S kým bude moderátor Richard Dírer diskutovať v prvej nedeľnej politickej relácii, v nedeľu 25. februára o 11:00 hodine, prinesieme po tom, čo bude o tom informovať samotná televízia ta3.  

image

O 5 minút 12.

O 5 minút 12

Telerozhlas prinesie svoju druhú víkendovú diskusiu naživo v nedeľu 25. februára od 11:55 hodiny tradične na Jednotke a vo vysielaní RTVS :24. Hosťami moderátorky Marty Jančkárovej budú tentoraz predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť zo strany Smer-SD Tibor Gašpar a člen Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť za SaS Juraj Krúpa.

Témy ich diskusie budú nasledovné - ďalší osud novely Trestného zákona v súvislosti s podaním na ústavný súd, k tomu bude moderátorka zisťovať aké ďalšie kroky pripravuje k tejto téme koalícia a aké opozícia. Baviť sa budú aj o nominácii vlády SR - Pavla Gašpara (syna jedného z diskutujúcich politikov) na riaditeľa SIS, či zámer reorganizácie Národnej kriminálnej agentúry.

Moderátorka bude zvedavá aj na to, aké možné zmeny prinesie vláda k zákonu o ochrane oznamovateľov protispoločenskej činnosti, ale opýta sa aj na bezpečnostnú situáciu v SR po dvoch rokoch ruskej invázie na Ukrajinu.

image

Na telo.

Na telo

Ústavný súd tento týždeň dostal návrh prezidentky na posúdenie novely Trestného zákona a pozastavenie jej účinnosti. Vláda ju však zatiaľ ani nezverejnila v Zbierke zákonov.

Nielen o tejto téme, ale aj o kandidatúre Andreja Danka na prezidenta, cenách potravín či budúcnosti košických oceliarní sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 25. februára v relácii Na telo rozprávať s predsedom SaS Richardom Sulíkom a ministrom životného prostredia za SNS Tomášom Tarabom

Okrem toho prinesie Na telo aj exkluzívny prieskum agentúry FOCUS o tom, kto má aké šance v prezidentských voľbách.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hodine na obrazovkách TV Markíza a webe TVNOVINY.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. máj 2024 22:33