StoryEditor

Nečakaná novinka. Tanečná šou Let‘s Dance vyrazí na veľkolepé turné po Slovensku

26.04.2024, 08:27
Autor:
redred

Štart predaja vstupeniek a prvé mestá, do ktorých zavíta jesenné turné Let‘s Dance, budú odtajnené už túto nedeľu, 28. apríla, počas televízneho priameho prenosu tanečnej šou.

Tanečná horúčka na Slovensku nepoľaví ani po skončení aktuálnej 9. série divácky mimoriadne obľúbenej šou Let‘s Dance. Markíza sa totiž rozhodla potešiť všetkých jej fanúšikov a na jeseň vyraziť s týmto formátom na turné po Slovensku.

„Let‘s Dance patrí už od roku 2006 medzi najväčšie divácke hity TV Markíza a zakaždým ide o spoločenskú udalosť sezóny. Nie je tomu inak ani tento rok. Vypočuli sme preto priania naozaj obrovského množstva divákov, ktorí by si šou chceli vychutnať naživo a už túto jeseň Let‘s Dance príde prostredníctvom televízie Markíza priamo do ich regiónu a postará sa im o nezabudnuteľný zážitok. Skutočne je sa na čo tešiť,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

image

Let´s Dance vyrazí na turné.

Let‘s Dance ponúkne aj na turné všetko to, čo diváci na tejto šou tak milujú - skvelé výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo obľúbených moderátorov TV Markíza. Toto a ešte omnoho viac si budú môcť fanúšikovia Let‘s Dance užiť už túto jeseň naživo v mestách po celom Slovensku.

Štart predaja vstupeniek a prvé mestá, do ktorých zavíta jesenné turné Let‘s Dance, budú odtajnené už túto nedeľu,28. apríla 2024, počas televízneho priameho prenosu tanečnej šou.

Markíza túto jar prináša už 9. ročník tanečnej šou Let‘s Dance, ktorá je každú nedeľu suverénne najsledovanejším programom na celom trhu. Vzniká na základe licencie podľa pôvodného formátu Strictly Come Dancing z dielne BBC Studios, ktorý už bol úspešne predaný do viac než 60 teritórií po celom svete pod distribučným názvom Dancing with the Stars.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 18:22