StoryEditor

Len pre pokročilých marketérov: Unikátna príležitosť vstúpiť medzi hŕstku expertov na digitálny marketing

07.09.2023, 00:00

Či už vykonávate marketing pre vlastnú firmu alebo tvoríte kampane pre klientov, vždy existuje priestor na rozvoj vašich vedomostí a zručností. Práve to vám ponúka polročné Expert štúdium na Digitálnej Univerzite, určené pre marketérov s predchádzajúcimi skúsenosťami. Prečítajte si, čo vám tento kurz môže priniesť.

image
Digitálna Univerzita

Rozvíjajte svoje vedomosti s Expert štúdiom

Zaujímajú vás najnovšie trendy v oblasti marketingu a diskusie s odborníkmi z tejto oblasti? V tom prípade je Expert štúdium od Digitálnej Univerzity práve pre vás. Nečakajte, že vás odborníci v tomto kurze prevedú svetom marketingu od úplných základov – na to slúži polročné certifikované štúdium. Počas kurzu Expert sa témy preberajú do hĺbky a šírky, preto sú predchádzajúce skúsenosti a znalosti potrebné.

Čo hovoria študenti Digitálnej Univerzity?

Digitálna Univerzita sa už 10 rokov špecializuje na vzdelávanie študentov so zameraním na digitálny marketing. Ich dlhoročné skúsenosti sa prejavujú v kvalite každého ročníka, čo potvrdzujú aj recenzie mnohých študentov:

„Obrovská vďaka tvorcom Digitálnej univerzity za ich úžasne prepracovaný program plný vysoko kvalifikovaných odborníkov, ktorí nám poskytli svoje know-how a ukázali nám, ako sa veci majú robiť.“

– Miroslava Š. (Store Ordering & Event Manager v TESCO STORES)

„Ďakujem Digitálnej Univerzite na čele s Jaroslavom Vojtechovským za hodnotne strávené soboty, lektorom za trpezlivosť a ich prednášky k veci (a žiadne zbytočné kecy) a v neposlednom rade za nových kamarátov a kamarátky.“

– Attila F. (Country manager SodaStream SK)

Je pre vás štúdium Expert správnou voľbou?

V rámci Expert štúdia budete spolu s odborníkmi na digitálny marketing rozvíjať vaše zručnosti. Preto je štúdium Expert odporúčané najmä pre:

  • marketérov na seniorných pozíciách so skúsenosťami z praxe,
  • marketingových manažérov, accountov a stratégov,
  • absolventov certifikovaného štúdia na Digitálnej Univerzite, ideálne po aplikovaní získaných znalostí do praxe,
  • teamlídrov, ktorí sa už stretli s marketingom a chcú rozšíriť svoje obzory.
image
Digitálna Univerzita

Ako prebieha Expert štúdium na Digitálnej Univerzite?

Štúdium je praktické. Čaká vás 16 celodenných workshopov, na ktorých slovenskí odborníci na digitálny marketing preberú do hĺbky témy, ako sú:

  • CX – Customer experience
  • vysoký výkon bez vyhorenia
  • dáta a marketingová analytika
  • expanzia do zahraničia
  • mediálna stratégia a plánovanie
  • e-commerce
  • marketingová stratégia

Tieto prednášky trvajú približne 130 hodín, počas ktorých budete dostávať rady, tipy a triky z praxe. Ich súčasťou je aj analýza prípadových štúdií. Spoločne budete do detailov skúmať úspešné marketingové kampane. Z hľadiska praxe ide o veľmi obohacujúcu časť, pretože vám experti z danej oblasti budú vysvetľovať čaro digitálneho marketingu na reálnych príkladoch z minulosti.

Okrem odborníkov, s ktorými sa stretnete na workshopoch, vám Digitálna Univerzita počas štúdia Expert zabezpečí aj ďalších zaujímavých hostí. Vďaka tomu sa zoznámite s ešte väčším množstvom šikovných marketérov. Získate nové kontakty a najmä odpovede na otázky, ktoré si pripravíte pre expertov z praxe do diskusie.

Po ukončení workshopov a diskusií vás bude čakať záverečná skúška. Náročnosť je nastavená tak, aby poriadne preverila vaše nové vedomosti a zručnosti, ktoré ste mohli získať počas celého priebehu kurzu. Keď skúšku úspešne absolvujete, dostanete uznávaný certifikát a štúdium Expert uzavriete.

Investícia, ktorá sa oplatí

Veľmi dôležitou súčasťou Expert štúdia sú samotní ľudia – jednak prednášajúci, ale aj ostatní študenti. Prednášky a workshopy sú ideálnou príležitosťou na networking. A práve nové kontakty a známosti sú súčasťou vášho posunu vpred, či už z hľadiska kariérneho alebo osobnostného rastu.

Ak sa rozhodnete pre registráciu do kurzu, môžete sa tešiť aj na doživotný prístup k prednáškam. To vám môže pomôcť pri riešení domácich úloh počas štúdia, ale aj v budúcnosti, keď si budete chcieť pripomenúť obsah kurzu.

Je pravda, že polročné Expert štúdium vám môže dať zabrať. Štúdium popri práci a rodine nemusí byť jednoduché. Avšak táto časová investícia sa vám vráti aj s peknými úrokmi. Vďaka vyššej kvalifikácii sa vám otvoria dvere k novým pracovným pozíciám v oblasti digitálneho marketingu či novým obchodným príležitostiam.

image
Digitálna Univerzita

Prečo práve Digitálna Univerzita?

Na internete síce nájdete knihy a videá o digitálnom marketingu, ale tie nenahradia priamy kontakt s odborníkmi z praxe, ktorí sa rozhodli svoje skúsenosti odovzdávať prostredníctvom kurzov na Digitálnej Univerzite. Dôkazom sú aj mnohé ocenenia, ktoré sú odrazom 10 rokov skúseností so vzdelávaním v oblasti marketingu.

Po absolvovaní polročného certifikovaného štúdia aj Expert štúdia môžete na Digitálnej Univerzite pokračovať ďalej a získať medzinárodne uznávaný MBA titul. Neváhajte a zaregistrujte sa na nový ročník.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 18:06