StoryEditor

Senzácia v slovenskom digitálnom svete!

23.10.2017, 00:00

Generali Nemecko, jeden z najväčších poisťovacích domov v Európe, si na zastrešenie performance marketingu vybral slovenského experta na výkonnostný marketing - PERFORMICS. Je to obrovský úspech nielen pre samotnú agentúru, ale aj pre slovenský online marketing ako taký. Spolupracovať začali od septembra 2017.

Výkonnostná agentúra Performics, ktorá v tendri vyhrala spomedzi 4 agentúr, zabezpečí pre Generali Nemecko kompletný performance marketing. Od reklamy vo vyhľadávaní cez bannerovú reklamu, YouTube reklamu, platenú reklamu na sociálnych sieťach až po komplexnú programatickú reklamu.

„V tendri sme boli jediná agentúra, ktorá nemá sídlo v západnej Európe. Vyhrať nebolo jednoduché, ale o to viac sa z nového klienta tešíme. Generali je totižto jeden z najväčších zadávateľov reklamy v Nemecku. Podľa oficiálneho stanoviska klienta sme boli vybraní nielen na základe ceny, ale najmä z prínosu zvolenej stratégie a návrhu riešenia. Generali zaujala komplexnosť nášho návrhu, bohaté skúsenosti s programatickou reklamou, ako aj dôraz na meranie a vyhodnocovanie kampaní,“ hovorí Ladislav Suško, Managing director Performics pre Slovensko a Českú republiku.

Digitálny team Performics už pracuje na prvých kampaniach pre nového klienta. Ako uviedla Andrea Svatíková, Head of digital: „Náš tím je zostavený zo senior špecialistov, ktorí majú za sebou nejednu úspešnú stratégiu, či kampaň. Prístup pri tvorbe kampaní staviame na dlhoročných znalostiach z oblasti online marketingu a poznania potrieb veľkých finančných a poisťovacích značiek.“

Performics je celosvetová výkonnostná agentúra a najväčší globálny partner Google. Medzi najvýznamnejších klientov slovenského Performics patrí Tatra Banka, O2, Nay, či Martinus a v súčasnosti už aj Generali Nemecko. Agentúra Performics vznikla z pôvodného B2B Group, ktorý patrí medzi priekopníkov online marketingu na Slovensku. Zmena názvu z B2B Group sa uskutočnila v septembri 2017.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 13:34