StoryEditor

Veritelia ĽS-HZDS. Pán a pani nezastihnuteľní

Tajomstvo okolo rodiny Michálkovcov, ktorí požičali Mečiarovmu HZDS takmer 40 miliónov korún, sa zväčšuje. Sami sme sa presvedčili, že po zverejnení tejto pôžičky sú nezastihnuteľní aj pre ľudí z ich okolia.

"Ako o tom písali noviny, tak sa úplne vytratili," povedala nám jedna z pracovníčok obecného úradu v Klokočove, kde sú Tibor Michálek aj s manželkou Martinou Michálkovou poslancami obecného zastupiteľstva za HZDS. Tamojší starosta Ľuboš Stríž je zvedavý, či v piatok prídu na zasadnutie obecného zastupiteľstva. Pracovníčka úradu uviedla, že Michálkovci vzbudzujú v obci rešpekt. Podobný názor má aj starosta. "Nepatria medzi chudobných ľudí, to vidno aj na tej ich chalupe."
Michálkovcov sme sa pokúsili navštíviť doma. Aj keď bolo vo dvore zaparkované terénne auto, okenice pootvárané, na zvonenie nikto nereagoval. Žena, ktorá býva v susedstve, tvrdí, že keď "sa to prevalilo", začalo sa v ich okolí pohybovať veľa áut, na čo neboli zvyknutí.
Podobne sme dopadli aj na adrese Ľubomíra Micháleka v Považskej Bystrici, ktorý je druhým veriteľom ĽS-HZDS. Včera sa nám však ozval sám do redakcie. Tvrdí, že je ochotný zodpovedať naše otázky v súvislosti s pôžičkou pre ĽS-HZDS. "Pošlite mi otázky mailom a ja vám odpoviem na prelome augusta a septembra," uviedol a dodal, že teraz je na dovolenke.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
17. máj 2024 10:21