StoryEditor

To, čo urobili Smeráci, je nechutné, obludné a škaredé, kritizoval Hlina

27.06.2015, 12:12
Autor:
SITASITA
Alojz Hlina bude žiadať, aby kaderníčka z Prešova, asistentka deviatich poslancov Smeru-SD, peniaze od národnej rady vrátila.

Status milenky a frajerky odporučil poslancom Smeru zapracovať do zákona o rodine člen poslaneckého klubu KDH Alojz Hlina. „Nastal čas zapracovať do zákona o rodine status milenky a frajerky, aby sme nemuseli, nie ja, ale vy aby ste nemuseli, nejakým pokútnym spôsobom zabezpečovať nejaké financie pre tieto frajerky, pomlčka milenky,“ povedal Hlina poslancom Smeru-SD počas parlamentnej rozpravy.

Parlament sa podľa Hlinu dostal do polohy, že „niekto má v sebe tú drzosť, že svoju frajerku proste určí rozkazom deviatim poslancom, že si ju majú zamestnať a že ju majú platiť ako poslaneckého asistenta".

„To je doupě hriechu. Naozaj. Proste, nejaký krajský, tam, ja neviem čo to máte za funkcie, si našiel nejakú frajerku...Pani kaderníčku z Prešova deväť poslancov Smeru dostalo príkazom ju zamestnať, zobrať ako asistenta. Kolega, pán Šuca (Peter), ani nevedel, že ju má. Pán Krajkovič (Mikuláš) dokonca povedal, že ona mu radí v zahraničných otázkach. Prosím vás, nie je toto za hranicami chápania? Naozaj to je lacný venezuelský seriál. To je proste niečo tak nechutné, obludné, škaredé, že o tom treba rozprávať,“ vysvetľoval Hlina.

Opozičný poslanec zdôraznil, že ak Smer chce, nech frajerky a milenky nejakým spôsobom formalizuje cez zákon o rodine, v žiadnom prípade by však do týchto vecí nemal ťahať štát. Pripomenul, že „pani kaderníčka z Prešova“ pomaly ani nevie, kde je parlament, ale mesačne poberá od deviatich poslancov Smeru spolu tisíc eur.

„Budem žiadať, síce neviem kde, na lampárni možno, ale budem žiadať, aby tie peniaze vrátila. Lebo tá osoba neurobila pre demokraciu, pre poslaneckú prácu, pre neviem, ani pre to, aby, na čo boli tie peniaze určené, ani mili, mili, mili, milimikrón. Ani milimikrón. Budem žiadať všetky tie peniaze, ktoré dostala, aby vrátila a pán Kubánek, nech si zabezpečí svoje frajerky iným spôsobom,“ uzavrel Hlina.

Denník Plus 1 deň počas týždňa informoval, že deviatim poslancom Smeru robí asistentku vlasová stylistka z východného Slovenska. Kým jeden poslanec ani nevie, že pre neho pracuje, druhému vraj radí v zahraničnej politike. Samotná kaderníčka tvrdí, že sa v politike vyzná, no definovať, čo presne robí, nevedela, napísal denník.

Vlasovú stylistku mal podľa informácií Plus 1 deň dohodiť svojim kolegom poslanec Smeru Stanislav Kubánek, ktorý je zároveň predsedom prešovskej krajskej organizácie Smeru-SD a riaditeľom Úradu Prešovského samosprávneho kraja.
 

01 - Modified: 2007-07-08 07:37:00 - Feat.: 0 - Title: Kličko oplatil Brewsterovi prehru a obhájil tituly v IBF a IBO
01 - Modified: 2024-05-02 10:14:12 - Feat.: - Title: Poslanci odvolali Mazáka a Majerníka z funkcií členov Súdnej rady 02 - Modified: 2024-05-02 09:40:44 - Feat.: - Title: Dolinková by mala čeliť odvolávaniu, opozícia odovzdala podpisy 03 - Modified: 2024-05-02 09:36:57 - Feat.: - Title: Poslanci posunuli novelu, týkajúcu sa regulácie medveďov, do druhého čítania 04 - Modified: 2024-05-02 09:29:00 - Feat.: - Title: Voľbu kandidátov na sudcu Ústavného súdu presunuli poslanci na ďalšiu schôdzu 05 - Modified: 2024-05-02 07:37:54 - Feat.: - Title: Poslanci pokračujú v rokovaní, deň začali diskusiou o situácii s medveďmi
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
04. máj 2024 20:54