Robert Fico, Erik Tomáš a Robert KaliňákTASR/P. Neubauer
StoryEditor

Ficov poradca vracia úder Matovičovi: Označil ho za fekálneho fantóma

06.09.2016, 18:35
Autor:
lmlmTASRTASR
Poradca premiéra Roberta Fica Erik Tomáš dnes ostro reagoval na vyjadrenia šéfa obyčajných Igora Matoviča, ktorý ho označil za fekálneho fantóma.

Poradca premiéra Roberta Fica Erik Tomáš dnes vrátil úder Igorovi Matovičovi za to, že ho šéf OĽaNO-NOVA označil za strojcu čudných vecí, ktoré sa začali diať okolo hnutia obyčajných za posledné dva týždne.

Igor Matovič dnes vystúpil na tlačovej besede, na ktorej spôsobom sebe vlastným zaútočil tento raz na mňa. Symbolicky ma tak hneď v prvý deň septembrovej schôdze parlamentu privítal v "dome hrôzy", pričom o tento imidž budovy, v ktorej poslanci rokujú sa - ako všetci dobre vieme - sám aktívne stará," napísal Tomáš v statuse na sociálnej sieti.

"Oblial človeka výkalmi"

Premiérov poradca, ktorý sa do funkcie vrátil len pred pá týždňami bol ešte ostrejší a Matoviča dokonca označil za fekálneho fantóma. 

"Môj imidž supermana vie doložiť nezvratnými dôkazmi. Samozrejme, ako býva jeho dobrým zvykom, žiadne nepredložil. Ako "fekálny fantóm" oblial človeka výkalmi, a potom už nechal na ňom, nech sa utiera. Typická Matovičova pracovná metóda...," pokračoval Erik Tomáš.

Na záver dodal, že rešpektuje akékoľvek verejné zhromaždenia.

"Zároveň vyjadrujem zdesenie nad fyzickým útokom na aktivistku, ktorá mala odlišný názor a pevne verím, že páchatelia budú spravodlivo potrestaní," uzavrel Tomáš, ktorý predtým pôsobil ako štátny tajomník na ministerstve školstva.

Matovič: Erik Tomáš je ministrom propagandy

Matovič dnes na brífingu vyhlásil, že návratom Erika Tomáša k premiérovi Robertovi Ficovi sa začala diskreditačná kampaň proti organizátorom protestov pred bytovým komplexom Bonaparte. Dokonca označil Tomáša za ministra propagandy.

"Dňa 17. augusta 2016 vláda odvolala Erika Tomáša z postu štátneho tajomníka ministerstva školstva s tým, že premiér potrebuje poradcu pre komunikáciu. Tomáš prichádza radiť Ficovi a od tohto dátumu akoby sa vrece roztrhlo s diskreditačnými krokmi proti protestom pred Bonaparte," povedal Matovič.

01 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Hovoria im vlci. Aká je agenda mladých smerákov v parlamente? Glücka zaujímajú regióny, Mažgúta kultúra 02 - Modified: 2024-04-10 09:50:25 - Feat.: - Title: Dolinková avizuje intenzívne rokovania o ďalšom dofinancovaní zdravotníctva 03 - Modified: 2024-04-08 14:35:16 - Feat.: - Title: Zistenie HN: Chystá sa politické zemetrasenie? SNS chce otvoriť koaličnú zmluvu, žiada posty Hlasu 04 - Modified: 2024-04-07 00:06:27 - Feat.: - Title: Hlas čaká veľký snem pred inauguráciou. Strana sa nestratí niekde v Smere, tvrdí Šutaj Eštok 05 - Modified: 2024-04-06 23:16:12 - Feat.: - Title: Fico gratuloval Pellegrinimu: Voľby dopadli skvele. Ľudia ukázali, že rozoznávajú, čo tejto krajne hrozí
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
28. apríl 2024 19:51