StoryEditor

Cristiano Ronaldo si rozhneval fanúšikov

04.07.2006, 00:00
Autor:
SITASITA
Portugalský krídelník Cristiano Ronaldo stratí svoj post v Manchestri United a dočká sa odplaty od rozzúreného Wayna Rooneyho za podiel na Angličanovom vylúčení vo štvrťfinálovom zápase MS vo futbale, tvrdí to nemenovaný zdroj z blízkosti vedenia Football Association (The FA).

Portugalský krídelník Cristiano Ronaldo stratí svoj post v Manchestri United a dočká sa odplaty od rozzúreného Wayna Rooneyho za podiel na Angličanovom vylúčení vo štvrťfinálovom zápase MS vo futbale, tvrdí to nemenovaný zdroj z blízkosti vedenia Football Association.

Nenávisť spoluhráčov
"Roztrhnem ho na dva kusy, keď najbližšie budem mať príležitosť," vyhlásil údajne Rooney na nedeľňajších raňajkách tímu. Bulvárne noviny prorokujú, že Cristiano Ronaldo bude pod tlakom mužstva a priaznivcov vypudený z Old Traffordu za svoj hanebný čin. Po Rooneyho tvrdom súboji s Ricardom Carvalhom v 62. minúte, pri ktorom zakončovateľ Albiónu pravdepodobne zámerne šliapol ležiacemu súperovi na slabiny, Ronaldo nabádal argentínskeho rozhodcu Horacia Elizonda k prísnemu posúdeniu situácie. Takýmito intervenciami vyprovokoval klubového kolegu k posoteniam a kamery odhalili, že po Rooneyho predčasnom odchode pod sprchy sprisahanecky žmurkal smerom k portugalskej lavičke. Popularitu Cristiana Ronalda u ostrovných fanúšikov určite nezvýši ani skutočnosť, že práve on premenením rozstrelového pokusu zvýšil na 3:1 a rozhodol o postupujúcom.

Terry je sklamaný
"Médiá ma obviňujú, že rozhodca vytiahol červenú na základe môjho teatrálneho angažovania sa vo veci, ale ja som v blízkosti arbitra iba skonštatoval, že to bol faul. Nedožadoval som sa Waynovho vylúčenia. Veď predsa hráme v rovnakom mužstve."
Obranca John Terry, ktorý nastupuje v tíme Chelsea spolu s Carvalhom, netajil smútok nielen z vypadnutia, ale aj správania viacerých portugalských futbalistov: "Je to veľké sklamanie, dočkať sa takýchto ťahov od hráčov, ktorí účinkujú v Premiership a mohli by myslieť aspoň na elementárnu férovosť. Jednoznačne odkryli svoje priority, a to bez ohľadu na dianie a vzťahy po šampionáte."

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
17. máj 2024 14:59