22.08.2005, 00:00
Autor:
HNHN

BÝVALÝ slovenský futbalový reprezentant Juraj Czinege je definitívne hráčom 1. FC Slovácko. Český prvoligový klub v piatok dotiahol jeho registráciu a odchovanec Interu Bratislava môže už dnes v moravskom derby so Zlínom absolvovať premiéru v novom drese pod vedením trénera Ladislava Molnára. Skúsený stredopoliar naposledy pôsobil v tureckom Elazigspore a v lete bol na skúške aj v Artmedii Bratislava. (TASR)
DLHY škótskeho futbalového vicemajstra Celticu Glasgow sa po neúspešnej minulej sezóne vyšplhali až na takmer dvadsať miliónov libier. Celticu ušiel majstrovský titul v poslednom zápase minulej sezóny a v uplynulom ročníku Ligy majstrov skončil vo svojej skupine až na poslednom mieste. Jediným výraznejším úspechom bol posledný súboj pod vedením bývalého trénera Martina O'Neilla, v ktorom "katolíci" získali Škótsky pohár. (TASR)
NEMECKÝ stredopoliar Michael Ballack má na rozhodnutie, či spojí svoju budúcnosť s Bayernom Mníchov, približne šesť týždňov. V sobotu to vyhlásil manažér bavorského veľkoklubu Uli Höness. "Odpoveď chceme do konca septembra alebo začiatku októbra. Naša ponuka je na stole. Stačí nám len jedno stretnutie, na ktorom povie áno, alebo nie," povedal Höness pre denník Abendzeitung. Kapitánovi nemeckej reprezentácie a vicemajstrovi sveta z roku 2002 predložil Bayern návrh na predĺženie kontraktu do roku 2010. Súčasný mu vyprší na konci tejto sezóny. (TASR)
ANGLICKÝ futbalový klub Newcastle United ponúkol španielskemu Deportivu La Coruňa 15 miliónov eur za útočníka Alberta Luqueho. Samotný hráč prejavil veľký záujem o prestup do Premiership. "Je to pre ma zaujímavá príležitosť, posledné slovo však má prezident klubu. Stále som hráčom Deportiva a ak z prestupu nič nebude, budem s tým vyrovnaný. Hrať budem s rovnakým entuziazmom," povedal Luque. (TASR)
SLOVENSKÉ futbalové reprezentantky zvíťazili v úvodnom zápase 7. kvalifikačnej skupiny európskej zóny MS 2007 nad Rumunskom v Senci 2:1. V najbližšom zápase sa zverenkyne trénera Františka Urvaya predstavia 31. augusta v Kazachstane. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
29. máj 2024 04:36