TASR/AP
StoryEditor

"Tak toto tu ešte nebolo." Pozrite si ohlasy svetových médií na fenomenálny triumf Sloveniek

03.01.2017, 17:40
Zuzulová a Vlhová dosiahli historický úspech slovenského lyžovania.

Elitné slovenské slalomárky ovládli preteky Svetového pohára v chorvátskom Záhrebe. Veronika Velez-Zuzulová vyhrala a Petra Vlhová skončila druhá, čím dosiahli historický úspech slovenského lyžovania. Prečítajte si ohlasy zahraničných médií:

kurier.at (Rakúsko)
Veronika Zuzulová využila vyradenie Shiffrinovej, Vlhová vybojovala druhé miesto. Pre Slovensko to je prvé "dvojité víťazstvo" vo Svetovom pohári.

sport.orf.at (Rakúsko)
Velez-Zuzulová prerušila doterajšiu tohtosezónnu dominanciu Mikaely Shiffrinovej. Vo finále sa Zuzulová presadila proti slovenskej kolegyni Petre Vlhovej a Šárke Strachovej z Česka.

krone.at (Rakúsko)
Slovenka Veronika Velez-Zuzulová si prišla po víťazstvo. Vyhrala pred jej krajankou Petrou Vlhovou a ukončila prevahu doteraz dominujúcej Mikaely Shiffrinovej.

AP (Spojené štáty)
Veronika Velez-Zuzulová zo Slovenska získala víťazstvo v ženskom Svetovom pohári v slalome v utorok po tom, čo Mikaela Shiffrinová nedokončila svoju otváraciu jazdu.

lidovky.cz (Česko)
Tak toto tu ešte nebolo. Stupne víťazov v pretekoch Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní patria len Češkám a Slovenkám. Šárka Strachová skončila v slalome v Záhrebe tretia, keď nestačila len na víťaznú Veroniku Velez-Zuzulovú a Petru Vlhovú.

idnes.cz (Česko)
Stupne víťazov pretekov Svetového pohára slalomáriek sú česko-slovenské. Suverénne vyhrala Veronika Velez-Zuzulová pred krajankou Petrou Vlhovou. Na treťom mieste bola lyžiarka Šárka Strachová.

isport.cz (Česko)
Československý slalom! Strachová je tretia, porazili ju len Zuzulová a Vlhová. Keby ešte existovalo Československo, bola by to absolútna nadvláda.

lequipe.fr (Francúzsko)
Veronika Velez-Zuzulová vyhrala slalom v Záhrebe. Veronika Velez-Zuzulová dominovala už v prvom kole slalomu v Záhrebe, udržala si svoju výhodu a v utorok večer v Chorvátsku vyhrala.

spiegel.de (Nemecko)
Zuzulová využila Schiffrinovej pád na víťazstvo. Mikaela Schiffrinová vypadla v Záhrebe vo svojej osobitnej disciplíne po siedmich víťazstvách. Úspech v slalome si zabezpečila Veronika Velez-Zuzulová.

corrieredellosport.it (Taliansko)
Slovenka Veronika Zuzulová dosiahla piate víťazstvo v kariére, keď vyhrala slalom Svetového pohára v Záhrebe, keď za sebou nechala svoju krajanku Petru Vlhovú a Češku Šárku Strachovú. Americká šampiónka Mikaela Shiffrinová vypadla po chybe v prvom kole.

01 - Modified: 2022-03-21 13:02:46 - Feat.: - Title: Športovci ukazujú, prečo Putin nemá šancu vyhrať 02 - Modified: 2022-03-20 11:15:42 - Feat.: - Title: Vlhová sa dostala na stupne víťazov. Sezónu ukončila tretím miestom 03 - Modified: 2022-03-17 09:05:57 - Feat.: - Title: Vlhová neobháji veľký glóbus. V super-G skončila až sedemnásta 04 - Modified: 2022-03-16 10:59:13 - Feat.: - Title: Vlhovej šance na celkový triumf vo Svetovom pohári sa znížili, Shiffrinová vyhrala zjazd 05 - Modified: 2022-03-11 17:45:45 - Feat.: - Title: Vlhová zvíťazila v obrovskom slalome v Are. Znížila manko na Shiffrinovú
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
20. apríl 2024 15:27