StoryEditorTýchto 10 potravín neohrievajte, koledujete si o zdravotné problémy
Pri niektorých potravinách zvážte radšej iné alternatívy opätovného použitia, namiesto ohrievania.
Ohrievanie je pre mnohých spôsob, ako sa rýchlo a jednoducho najesť a zužitkovať tak aj zvyšky z toho, čo vám ostalo z predošlého dňa. Bohužiaľ, ohrievanie niektorých jedál môže reálne ohroziť vaše zdravie otravou, či dokonca aj niečím horším.
Portál Insider priniesol prehľad potravín, ktoré by ste s ohľadom na vaše zdravie nikdy nemali ohrievať. O ktoré ide a čo nám pri ich konzumácii hrozí, sa dozviete v galérii:
01 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov
02 - Modified: 2024-05-11 12:30:00 - Feat.: - Title: Čoraz viac ľuďom sa v dospelosti objavuje alergia na potraviny. Čo sa to s nami deje a prečo je za tým aj prílišná hygiena?
03 - Modified: 2024-05-10 11:00:00 - Feat.: - Title: Najnebezpečnejší syr na svete: Casu martzu je len pre silné žalúdky. Jeho hlavnou ingredienciou sú larvy
04 - Modified: 2024-05-09 09:00:00 - Feat.: - Title: Žena s extrémne zriedkavou diagnózou štyri roky nič nezjedla. Vysvetľuje dennú rutinu, ktorú musí dodržiavať, aby prežila
05 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa