StoryEditor

Anketa HN: Je Zdeno Chára kolektívny hráč?

27.04.2007, 00:00

Marek Uram, útočník klubu Slovan Bratislava
- Zdeno je dobrý chlapec aj dobrý hokejista, takže sa s ním spolupracuje veľmi dobre.

Ján Šterbák, bývalý reprezentačný tréner
- Zdeno má veľkú charizmu a je to vynikajúci hráč. Na sezónu sa vždy pripravuje veľmi seriózne, tvrdo trénuje. Je to športovec s veľkým Š, dúfam, že nášmu mužstvu pomôže k úspechu aj na majstrovstvách sveta. S ľuďmi ako je on sa vždy pracuje dobre.

Jan Tabaček,
- Zdeno je typická vodcovská osobnosť. Na ľade som sa s ním stretol len raz, našťastie nie v hre proti nemu. Po tom, aby bol mojím súperom ani netúžim.

Rastislav Staňa, brankár švédskeho klubu Linköping
- Hral som už so Zdenom aj proti nemu a musím povedať, že omnoho radšej ho mám na svojej strane. Je totiž veľmi silný. Svojou dvojmetrovou hokejkou dokáže znepríjemňovať súperovi pobyt pred bránkou. Navyše, je povestný tvrdou strelou. Keď sa dvojmetrový chlap postaví pred bránu, zacláňa brankára a ešte dočiahne aj na puky do strán.

František Hossa, generálny manažér reprezentácie
- Zdeno žil v Trenčíne, boli sme v každodennom kontakte. Myslím si, že si zobral príklad z okolia - vyrastal v športovej rodine. Dal sa na hokej, prejavil pevnú vôľu, vďaka čomu dosiahol to, čo dosiahol. Zdeno má svoj cieľ a dokáže mu všetko prispôsobiť. Plne sa koncentruje na každý zápas. Rozumieme si aj ľudsky, o tom je zbytočné hovoriť.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
26. apríl 2024 15:59