StoryEditor

Dotazník manažéra. Dnes Stanislava Struhárová

10.12.2012, 23:00
spolumajiteľka a výkonná riaditeľka spoločnosti Capital & Financial Protection

Do čoho ste investovali prvé zarobené peniaze?
Moja úplne prvá výplata išla na vodičský preukaz.  Ak hovoríme o prvej skutočnej investícii, tak to bolo životné poistenie, ktorého atraktivita a dôležitosť sa každý rok pre mňa zvyšuje.

Investícia, ktorá vám priniesla najvyšší zisk?
Najvyšší zisk mi priniesli investície do nehnuteľností, konkrétne investície zamerané na cenovo výhodný nákup a následne v krátkom čase realizovaný cenovo výhodný predaj.

Obchod, ktorý sa vám naozaj nepodaril?
Keď som v živote urobila obchod, ktorý mi nepriniesol finančný profit alebo úspech, aký som očakávala, nepovažujem to za zlý obchod. Každá takáto situácia totiž pre mňa znamenala súčasť „školy života“, prostredníctvom ktorej som sa veľa naučila. Úspech v živote je výsledkom našich správnych rozhodnutí. Správne rozhodnutia sú výsledkom našich skúseností. A tie sú zase mnoho ráz výsledkom zlých rozhodnutí, ktorých sme sa dopustili a z ktorých sme sa poučili.

Poučenie z krízy?
Krízy vždy boli a budú. Ja ich osobne vnímam ako nevyhnutnú a potrebnú súčasť života , ktorá nás núti viac premýšľať, prehodnocovať a racionalizovať svoje názory, postoje a správanie. Aj kríza, o ktorej sa dnes všade hovorí, je len nástroj, ktorý nás učí a vedie k zlepšovaniu a vyššej výkonnosti. Poučenie? Dôležité je odhodlanie osobnostne a profesionálne rásť a konanie v jeho zmysle.

Váš investičný tip do budúcnosti?
Nehnuteľnosti –  samozrejme nakúpené za rozumnú cenu a cenné papiere s nízkym kreditným rizikom.

Ako dlho prežije euro?
Je to subjektívne, ale myslím si, že dlho. Euro sa  rodilo dlhší čas a mocné krajiny a ich zástupcovia urobia všetko pre to, aby ho udržali.

Kto je kto: Stanislava Struhárová pôsobí v oblasti finančníctva už 15 rokov. Desať rokov pôsobila v poisťovni Kontinuita a od roku 2007 je jednou zo spolumajiteľov a výkonnou riaditeľkou spoločnosti Capital & Financial Protection. 

O spoločnosti: Capital & Financial Protection už päť rokov prináša kvalitné poradenské služby v oblasti financií. Z radu finančných poradenských spoločností sa vyčleňuje najmä svojou filozofiou, a to prinášať klientom dlhodobo udržateľnú kvalitu finančných produktov. Spoločnosť kladie klienta na prvé miesto, snaží sa budovať dlhodobé vzťahy medzi ním a finančnými poradcami.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
26. apríl 2024 17:24