StoryEditor

Digitalizácia účtovníctva? S Pohodou je to v pohode

20.09.2024, 12:07

Digitalizácia účtovníctva predstavuje revolúciu v spravovaní firemných financií. Tradičné ručné spracovanie dokladov a ich manuálne prepisovanie do účtovného programu sú postupne nahrádzané modernými aplikáciami. Tieto programy využívajú na vyťažovanie dát umelú inteligenciu. Jednou z nich je aj slovenská aplikácia Doklado. Doklady za pár sekúnd prepíše do digitálnej podoby a pripraví ich na export do účtovného programu POHODA.

Spolu tvoríme budúcnosť účtovníctva

Aby účtovné spoločnosti získali konkurenčnú výhodu, musia sa prispôsobiť modernej dobe a začať digitalizovať svoje procesy. Na to im slúži aplikácia Doklado, ktorá je určená na zber a archiváciu dokladov, ich vyťaženie, párovanie s bankou a predúčtovanie. Prostredníctvom Mostíka do Pohody aj na rýchly prenos dát do účtovníctva.

Aplikáciu vyvíjame v spolupráci s komunitou účtovníkov a s integračnými partnermi, akým je aj spoločnosť STORMWARE. Vďaka spolupráci sme vyvinuli Mostík do Pohody, ktorý prenáša až 300 vyťažených dokladov do Pohody za 30 sekúnd pomocou API prepojenia.

Mostík prenáša nielen údaje z bločkov a faktúr, ale aj.pdf prílohy a odkazy do digitálneho archívu. Naspäť do Doklado prenáša interné čísla dokladov a synchronizuje účtovné nastavenia. Zákazníci, ktorí Mostík používajú, sú veľmi spokojní s jeho funkciami.

image
Doklado

Digitálne účtovníctvo má množstvo výhod

Digitalizácia pomocou aplikácie Doklado prináša množstvo výhod pre účtovníkov aj podnikateľov. Kľúčovým prvkom digitalizácie je digitálny archív, do ktorého podnikatelia ukladajú svoje doklady a účtovníci ich majú okamžite k dispozícii na spracovanie.

Digitálna archivácia

Papierové bločky a faktúry už nebudete musieť skladovať v šanónoch a skriniach. Všetky doklady môžete jednoducho uložiť do digitálneho archívu Doklado, ku ktorému má prístup účtovník aj jeho klient. Doklady sú tak vždy k dispozícii, bez potreby fyzickej archivácie a sú vyťažené za 3-10 sekúnd.

Zvyšuje efektivitu a šetrí čas

Doklado automaticky vyťaží údaje z dokladov, ktoré následne stačí exportovať do účtovného programu POHODA. Tento proces eliminuje potrebu ručného prepisovania dokladov, minimalizuje chybovosť a šetrí až 50% času.

Jedna aplikácia na všetko

S Doklado máte všetky kľúčové procesy digitalizácie účtovníctva pod kontrolou. Doklady môžete ľahko načítať do aplikácie jednoduchým oskenovaním, spárovať ich s bankovými pohybmi, exportovať údaje, vystavovať faktúry a vykonávať ďalšie úkony s jednoduchosťou a efektivitou.

image
Doklado

Vyskúšajte Doklado zadarmo

Vyskúšajte všetky funkcie aplikácie Doklado úplne zadarmo počas 30 dní na www.doklado.sk. Chcete vedieť viac alebo vám niečo nie je jasné? Radi vám aplikáciu predstavíme počas bezplatnej konzultácie. Rezervujte si termín na www.doklado.sk/kontakt alebo nám jednoducho napíšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Pre viac informácií navštívte www.doklado.sk.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. september 2024 13:06