StoryEditor

Harry a Meghan budú pozvaní na korunováciu Karola III.

17.12.2022, 17:42
Autor:
TASRTASR

Karol III. je údajne zranený kritikou zo strany Harryho a Meghan na adresu kráľovskej rodiny, ale nevzdáva sa nádeje na "vybudovanie mostov".

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu budú pozvaní na korunováciu britského kráľa Karola III. aj napriek "škodlivým" vyhláseniam, ktoré v TV-dokumente pre spoločnosť Netflix povedali na adresu kráľovskej rodiny.

Harry (oficiálne Henry) a Meghan budú mať 6. mája miesto na slávnostnom obrade Karola III., ak sa na ňom budú chcieť zúčastniť, uviedol v sobotu denník The Daily Telegraph.

Zoznamy hostí na túto "náboženskú" udalosť vo Westminsterskom opátstve ešte neboli zostavené, ale zdroj zmieneným novinám povedal: "Všetci členovia rodiny budú vítaní."

Harry v januári 2020 obvinil svojho otca - Karola III. - z klamstva na napätom krízovom stretnutí tzv. megxitu s kráľovnou.

Karol III. je údajne zranený kritikou zo strany Harryho a Meghan na adresu kráľovskej rodiny, ale nevzdáva sa nádeje na "vybudovanie mostov", uviedol denník Daily Express.

Kráľ nechce Sussexov zbaviť ich titulov. Na korunovačnom obrade 6. mája budú Karol III. aj Kamila - kráľovná manželka - korunovaní pred stovkami hostí vo Westminsterskom opátstve.

Avizovaná ceremónia bude "založená na dlhoročných tradíciách a slávnostnom obrade", ale bude tiež "odrážať úlohu panovníka v súčasnosti a hľadieť do budúcnosti".

menuLevel = 1, menuRoute = hn24, menuAlias = hn24, menuRouteLevel0 = hn24, homepage = false
05. máj 2024 18:21