StoryEditor

Iniciatíva Mier Ukrajine apeluje na pomoc Kyjevu, organizuje aj zbierku

24.02.2024, 16:20
Autor:
TASRTASR

Iniciatíva Mier Ukrajine zároveň predstavila aktuálnu zbierku, ktorú organizuje na pomoc pre ľudí trpiacich posttraumatickou stresovou poruchou v dôsledku vojny.

Iniciatíva Mier Ukrajine pripravila v sobotu program v Bratislave pri Starej tržnici, aj takto chce šíriť osvetu o potrebe pomoci Ukrajine. Urobila tak pri príležitosti druhého výročia začiatku invázie ruských vojsk na Ukrajinu. Iniciatíva organizuje aj zbierku na pomoc ľuďom s posttraumatickou stresovou poruchou.

"Musíme si pomáhať. Treba vytrvať s Ukrajinou, lebo Ukrajina bojuje aj za našu slobodu," vyhlásil člen iniciatívy Rastislav Kalnovič. Členovia iniciatívy na sobotnej tlačovej konferencii poukázali na potrebu pomáhať a aj na aktuálnu situáciu na Ukrajine. Upozornili takisto na riziká šíriacej sa ruskej propagandy.

Iniciatíva zároveň predstavila aktuálnu zbierku, ktorú organizuje na pomoc pre ľudí trpiacich posttraumatickou stresovou poruchou v dôsledku vojny. Prebieha prostredníctvom online platformy.

01 - Modified: 2024-04-23 16:48:10 - Feat.: - Title: Slovákom nie je osud Ukrajiny ľahostajný. Na muníciu vyzbierali 3,5 milióna eur, suma stále rastie
menuLevel = 1, menuRoute = hn24, menuAlias = hn24, menuRouteLevel0 = hn24, homepage = false
13. máj 2024 22:14