Jan Chládek
StoryEditor

Coca-Cola našla nového finančného riaditeľa vo svojich radoch. Je ním Ján Chládek

13.07.2023, 14:25
Autor:
redred

Finančné oddelenie spoločnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko po novom riadi Jan Chládek. Vo funkcii vystrieda Alina Cojocarua, ktorý sa presúva na pozíciu Finančného riaditeľa pre Grécko a Cyprus.

Jan Chládek nastúpil do spoločnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko v máji 2021. V posledných dvoch rokoch sa výrazne podieľal na realizácii obchodnej stratégie firmy. Spoluvytváral novú stratégiu pre veľkoobchod a podieľal sa na vývoji a implementácii lokálneho reportingu.

„Vo svojej novej úlohe chcem pokračovať v budovaní našej stratégie vo vnútri spoločnosti aj v rámci Finančného oddelenia – dôsledné zameranie sa na zákazníka, a to ako externého, tak interného, s cieľom spoločne zvyšovať hodnotu na trhu dlhodobo udržateľným spôsobom,“ hovorí Jan Chládek, nový finančný riaditeľ spoločnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.

Jan je absolventom magisterského štúdia na Fakulte financií a účtovníctva Vysokej školy ekonomickej v Prahe a od júna 2022 je držiteľom certifikátu CIMA. Pred nástupom do spoločnosti Coca-Cola HBC pôsobil 10 rokov v spoločnosti Heineken v oddelení financií a obchodu na českom a ruskom trhu. Má bohaté manažérske skúsenosti v oblasti financií aj v rámci spolupráce s ďalšími tímami predaja, marketingu alebo dodávateľského reťazca.

01 - Modified: 2023-08-22 09:06:02 - Feat.: - Title: Pramenitá voda Natura prichádza s plne cirkulárnou plastovou fľašou
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. máj 2024 21:15