KRAJ
StoryEditor

Potraviny KRAJ otvorili svoju najväčšiu predajňu

12.08.2019, 14:10
Autor:
(red)(red)
V bratislavskom Auparku.

Sieť slovenských potravín KRAJ pokračuje v  expanzii. V bratislavskom Auparku pribudla najnovšia, v poradí už trinásta predajňa pod touto značkou. Ide o doteraz najväčšiu predajňu siete KRAJ, ktorá je pripravená obslúžiť desiatky tisíc zákazníkov týždenne.

KRAJ ako prvý koncept na Slovensku priniesol spojenie troch hlavných potrieb zákazníkov pod jednu strechu - komplexný a pohodlný rodinný nákup za primerané  ceny, ponuku od slovenských výrobcov a tiež produkty pre spotrebiteľov s potravinovými intoleranciami a stravovacími obmedzeniami.Takmer 60 % potravín na pultoch predajní KRAJa je od slovenských výrobcov. „Zákazníci dôverujú slovenským potravinám, záleží im na ich pôvode a kvalite. Našich dodávateľov si dôsledne vyberáme. Častokrát sú to malé rodinné firmy a farmy, ktorým záleží na poctivosti ich výrobkov, ale majú tiež dobrý vzťah k prírode a prostrediu, v ktorom pôsobia. Pri nákupe produktov z fariem či polí zo Slovenska sa môžu zákazníci spoľahnúť na spojenie kvality a dôveryhodnosti pôvodu,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti TERNO real estate Stanislav Čajka.

Okrem potravín, ktoré zákazníci potrebujú pri svojich každodenných nákupoch a ponuky zo slovenských regiónov, v predajni nájdu aj špeciálne potraviny pre ľudí so stravovacími obmedzeniami, či potravinovými intoleranciami. „Počet ľudí, ktorí majú nejakú formu potravinovej intolerancie sa stále zvyšuje. Záleží nám na tom, aby si ľudia u nás vedeli vybrať z bohatej ponuky bezlaktózových, bezlepkových alebo dia potravín. Samozrejmosťou sú tiež potraviny pre vegánov či raw a bio produkty,“ vysvetľuje Stanislav Čajka.ad

KRAJ v bratislavskom Auparku je „vlajkovou“ predajňou siete. Na ploche 1849,5 m2 ponúka približne 11 500 produktov.

KRAJ má ambíciu svoju sieť predajní aj naďalej rozširovať aj za hranice hlavného mesta a stať sa celoslovenským reťazcom. „Už onedlho privítame zákazníkov v Moste pri Bratislave, Prievidzi, či Nitre. Pribudne však aj predajňa pre bratislavských zákazníkov, a to na Hraničnej ulici v Ružinove,“ hovorí Stanislav Čajka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
11. máj 2024 11:30