Mertel
StoryEditor

Expo Dubaj zabezpečí agentúra Mertel, o komunikáciu sa postará SKPR Strategies

24.08.2021, 09:28
Autor:
REDRED
Hlavnou témou slovenskej expozície bude Pohyb budúcnosti: Vodík, Letectvo a Vesmír.

Prezentáciu Slovenskej republiky na Expo Dubaj 2020 zastreší eventová agentúra Mertel, ktorá má na základe Verejného obstarávania organizovaného Ministerstvom hospodárstva na starosti celkovú organizáciu účasti Slovenska na tomto globálnom podujatí. 

„Expo má prívlastok najúžasnejšia výstava sveta, na ktorej sa očakáva 25 miliónov návštevníkov. Náš tím urobí všetko pre to, aby sme globálnemu publiku ponúkli kvalitný obsah a atraktívnu prezentáciu toho najlepšieho zo Slovenska – od najmodernejších technológií, cez talent našich umelcov, až po prírodné krásy," povedal Lukáš Jesenský, CEO agentúry Mertel.

Ako dodal, pri výbere partnera v oblasti PR stavili na istotu a zvolili si agentúru SKPR Strategies. „Zadaním MH SR bolo komunikovať Slovensko ako modernú krajinu plnú inovácií, aj prostredníctvom globálne úspešných firiem a jedinečných technologických riešení. Kreatívny koncept rozpráva príbeh Slovenska a jeho cesty. Práve cesta prepája všetky exponáty a témy, ktorými sa bude naša krajina prezentovať," uviedla Silvia Kušnírová, majiteľka PR agentúry SKPR Strategies.

Expo Dubaj je zároveň príležitosťou na reštart slovenského cestovného ruchu, poslúži ako impulz na rozhýbanie celého segmentu a prekonanie dopadov pandemického obdobia, čo zastreší agentúra na podporu cestovného ruchu Slovakia Travel. 

Svetová výstava sa po ročnom odklade bude konať v novom termíne od 1. októbra 2021 do 31. marca 2022. Nosnými témami expozície sú tri tematické oblasti: Udržateľnosť, Mobilita a Príležitosť. Slovenský pavilón sa nachádza v srdci tematickej zóny „Mobilita“ a hlavnou témou slovenskej expozície bude „Pohyb budúcnosti: Vodík, Letectvo a Vesmír.”

01 - Modified: 2021-02-16 09:28:07 - Feat.: 0 - Title: Do Dubaja pôjdu milióny. Slovensko si na výstave Expo bude pavilón len prenajímať
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 23:00