StoryEditor

V IKEA už nakúpite online. Na Slovensku štartuje e-shop

15.02.2017, 16:03
Autor:
rmrm
Služba Nákup on-line je pre zákazníkov dostupná oddnes.

O štarte e-shopu sa hovorilo už dlhšie, a dnes sa online nákup švédskeho nábytku stáva realitou. Zákazníci na Slovensku si odteraz môžu vybrať, zaplatiť a objednať dopravu bytového zariadenia IKEA na webstránke tohto obchodného domu s nábytkom.

„Víziou IKEA je vytvárať lepší každodenný život pre čo najviac ľudí. Naši zákazníci sa dlhodobo a veľmi silne dožadovali možnosti nakúpiť výrobky IKEA prostredníctvom internetu, a preto sme radi, že im od dnes môžeme ponúknuť službu Nákup on-line,“ hovorí Marek Feltl, generálny riaditeľ IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko a dodáva: „Naším cieľom je neustále zlepšovať kvalitu našich služieb a práve prostredníctvom nákupu on-line výrazným spôsobom zvýšime dostupnosť našich výrobkov a riešení pre čo najviac zákazníkov na celom Slovensku.“

Služba Nákup on-line prichádza na Slovensko po úspešnom uvedení služby „Klikni a vyzdvihni“ a „Klikni a dovezieme“ v Českej republike v septembri minulého roka.

Klikni a vyzdvihni a Klikni a dovezieme

Ako informovala IKEA, zákazníci sa môžu v rámci nákupu on-line rozhodnúť, aké z ponúkaných služieb a možností využijú. Na webe Ikea si vyberú tovar, vložia ho do nákupného zoznamu a následne sa rozhodnú, či si tovar vyzdvihnú priamo v obchodnom dome (Klikni a vyzdvihni), alebo využijú služby dopravy (Klikni a dovezieme). Zákazník si zvolí čas, kedy si tovar vyzdvihne v obchodnom dome IKEA, alebo kedy mu bude tovar doručený. Ďalším krokom je platba on-line.

Zákazníci si môžu vybrať prakticky z celého sortimentu niekoľko tisíc výrobkov IKEA, okrem špecifických produktov ako napr. rastliny, metrový textil či potraviny. „Naším cieľom je čo najviac celý proces nákupu zjednodušiť a zaistiť prehľadnosť ponuky našich služieb a ich cien. Ceny dopravy a ceny za vyzdvihnutie tovaru podľa nákupného zoznamu budú pre zákazníkov služby Nákupu on-line rovnaké ako pre zákazníkov, ktorí si túto službu objednajú v obchodnom dome a výška ceny bude jednotná bez ohľadu na množstvo a hmotnosť tovaru,“ hovorí Nina Maláková, manažérka eCommerce v IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

01 - Modified: 2023-10-03 12:55:15 - Feat.: - Title: IKEA spúšťa novú brandovú kampaň „Buďte láske bližšie“ 02 - Modified: 2021-08-11 07:30:19 - Feat.: - Title: IKEA na Slovensku, v Česku a Maďarsku bude mať nového generálneho riaditeľa 03 - Modified: 2021-02-10 15:30:37 - Feat.: - Title: Martinus je po tretíkrát najobľúbenejšou značkou na Slovensku 04 - Modified: 2020-11-10 09:42:20 - Feat.: - Title: IKEA smeruje do srdca Slovenska. Otvára dve nové výdajné miesta 05 - Modified: 2020-10-14 09:32:20 - Feat.: - Title: IKEA vykupuje svoj nábytok a znovu ho predáva
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 10:01