Shoptet a Made By Vaculik
StoryEditor

Shoptet má novú full service kreatívnu agentúru: MADE BY VACULIK

07.02.2023, 19:03
Autor:
redred

Najväčšia e-commerce platforma v Českej republike, ktorá v posledných rokoch expandovala aj na Slovensko a do Maďarska, ohlásila nové partnerstvo s agentúrou MADE BY VACULIK, pričom spolupráca sa prirodzenie týka všetkých troch trhov, na ktorých Shoptet pôsobí.

Vzájomná spolupráca čiastočne začala už začiatkom roku 2022, konzultačnými službami k celkovej stratégií značky, ako aj tvorbou koncoročnou kampaňou Předsevzetí by Shoptet - vytvorením prvého eshopu na novoročné predsavzatia v Čechách, na Slovensku i v Maďarsku.

Od nového roku Shoptet a MADE BY VACULIK naplno rozbiehajú spoluprácu pre celé portfólio - značku Shoptet i značku Shoptet Premium, všetky súčasné aj budúce sub-brandy, ako napríklad Shoptet Pay. MADE BY VACULIK sa tak stará v plnom rozsahu o kreatívu ako aj strategický consulting pre všetky komunikačné aktivity Shoptetu.

Ivo Mrena, CMO spoločnosti Shoptet, sa z novej spolupráce veľmi teší. Ako dodáva: “Po dlhšom období sústredenia sa na výkonnostný marketing sa spolu s MADE BY VACULIK púšťame aj do budovania značky, vrátane imidžovej komunikácie.”

MADE BY VACULIK chce byť pre Shoptet partnerom na všetkých úrovniach a naplniť tak svoju ambíciu budovať partnerské vzťahy s klientmi a nebyť tak “len” jedným z dodávateľov. “Možno o značke Shoptet počujete prvý krát, ale je na 99 % pravdepodobné, že ste už cez e-shop vytvorený na tejto platforme nakúpili,” hovorí Ronald Lupták, CEO agentúry MADE BY VACULIK.

Ako dodáva: “Našou úlohou je na trhu e-commerce zviditeľniť značku Shoptet na všetkých trhoch, kde pôsobí v súčasnosti, ale aj na trhoch, kam bude Shoptet expandovať do budúcna. Náš vzťah so Shoptetom je vzájomne inšpirujúci a máme z neho úprimnú radosť,” dodáva.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 13:41