Grayling Slovakia už od mája spolupracuje s Boltom.
StoryEditor

Grayling začal spoluprácu s platformou Bolt

22.06.2023, 09:51
Autor:
redred

Agentúra Grayling Slovakia je od mája zodpovedná  za public affairs podporu Boltu, najmä pri komunikácii s úradmi na miestnej a celoštátnej úrovni.

Bolt je najväčšou platformou na sprostredkovanie osobnej automobilovej dopravy na Slovensku a ponúka aj služby zdieľaných kolobežiek a donášky jedla. V roku 2017 začal ešte ako Taxify v Bratislave, v súčasnosti pôsobí už vo všetkých ôsmich krajských mestách. Cieľom spoločnosti je zmeniť mestskú dopravu a urobiť ju pohodlnejšou, dostupnejšou a udržateľnejšou.

„Našou celosvetovou misiou je vytvárať mestá pre ľudí, nie pre autá. Toto však môžeme dosiahnuť jedine vtedy, ak mestám a ich obyvateľom dokážeme ponúknuť tie najvhodnejšie alternatívy k súkromným autám. Je preto dôležité, aby sme našu spoluprácu s mestami a úradmi mapovali čo najprofesionálnejšie a najtransparentnejšie,“ vyjadrila sa Soňa Stloukalová, country manažérka platformy Bolt pre Slovensko.

Bolt má sídlo v estónskom Tallinne a pôsobí vo vyše 500 mestách v 45 krajinách sveta, predovšetkým v Európe. Svoje služby ponúka viac ako 100 miliónom zákazníkov.

„Som rád, že po niekoľkých rokoch sa spoločnosť Bolt vracia medzi našich klientov. Spolupracovali sme úspešne už pri veľkej zmene zákona o cestnej doprave, ktorá umožnila pôsobenie nových foriem osobnej dopravy na Slovensku. Pre Bolt pracujeme aj na ďalších trhoch v rámci regiónu strednej a východnej Európy a vieme tak využiť skúsenosti a know-how z iných krajín,“  hovorí Peter Fecko, regionálny CEO pre strednú a východnú Európu v agentúre Grayling.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 06:21