Elv.ai sa spája s VŠZP
StoryEditor

Slovenský startup elv.ai má nového klienta. Dohodol sa na spolupráci v najväčšou zdravotnou poisťovňou

28.09.2023, 14:53
Autor:
redred

VŠZP bude bojovať proti nenávisti a dezinformáciám v online priestore.

Startup elv.ai, ktorý sa zameriava na moderáciu obsahu v online priestore, dnes oznámil novú spoluprácu s najväčšou zdravotnou poisťovňou na Slovensku, Všeobecnou zdravotnou poisťovňou (VšZP). Toto partnerstvo má za cieľ bojovať proti nenávisti a dezinformáciám, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach, prispievajú k polarizácii spoločnosti, znižovaniu úrovne kultúry v komunikácii, vytváraniu napätia v spoločnosti a následne aj k zhoršovaniu duševného a fyzického zdravia občanov.

„V dnešnej dobe je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým, aby sme chránili spoločnosť pred nebezpečenstvom, ktoré môže priniesť šírenie nenávisti a dezinformácií. Sme hrdí na to, že môžeme spojiť sily s takým dôležitým partnerom a pracovať spoločne na vytvorení bezpečnejšieho digitálneho prostredia pre všetkých," uviedol Jakub Šuster, CEO spoločnosti elv.ai.

Katarína Ferenczová, manažérka oddelenia marketingu a nových médií dodáva: „Spolupráca s elv.ai nám umožní lepšie chrániť našich sledovateľov a klientov pred škodlivým obsahom, zavádzajúcimi informáciami a dezinformáciami. Vnímame to ako našu spoločenskú zodpovednosť vytvoriť pre poistencov a širokú verejnosť prístup k faktom, ako aj bezpečný priestor na diskusiu.“

Touto iniciatívou elv.ai a VšZP potvrdzujú svoj záväzok k vytváraniu kvalitných a informačne korektných diskusií na sociálnych sieťach a podpore informačnej gramotnosti občanov v digitálnej dobe.

01 - Modified: 2023-11-15 17:11:12 - Feat.: - Title: Komunikáciu VšZP povedie Alena Krčová 02 - Modified: 2021-12-22 08:59:27 - Feat.: - Title: VšZP zo srdca ďakuje zdravotníkom a poistencom 03 - Modified: 2021-08-24 10:15:25 - Feat.: - Title: VšZP prichádza s novou kampaňou. Všetko čo robíte, robte so srdcom odkazuje
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 13:39