StoryEditor

Ítečkári s basgitarou či na skateboarde? Portál robime.it spustil novú kampaň

23.11.2023, 13:46
Autor:
redred

Portál robime.it už 13 rokov pomáha profesionálom z IT uplatniť sa na trhu práce. Pred pár dňami spustil novú kampaň, ktorej hlavnou témou je work & life balance. Ítečkárov v nej zachytávajú inak, ako sme zvyknutí.

„Potvrdzujú nám to prieskumy i osobné skúsenosti. V živote každého profesionála príde moment, kedy si uvedomí, že kariéra, financie aj voľný čas musia byť v rovnováhe,“ vysvetľuje Slavomír Bača, spoluzakladateľ portálu. „Dobrá práca je taká, kde všetky zložky vedia zladiť. Sme tu preto, aby sme im takú pomohli nájsť.“  

robime.it.

V online videu i sérii online vizuálov vystupujú reálni IT-čkári. Dátoví analytici, Python Developeri i Data Engineeri. Tí, ktorým ich práca umožňuje aktívne si užívať aj svoj voľný čas. Mnohí z nich si našli prácu vďaka portálu robime.it.

image

robime.it.

„Dobre vieme, že tí najlepší vedia zapnúť. Poprosili sme ich, aby nám ukázali, ako vedia vypnúť,“ dodáva Denisa Pajkošová z Ateliéru Pútnici, ktorý sa pod kampaň podpísal. Ítečkárov v nej neuvidíte za počítačom, ale na hrazde, splave, či pri maľbe abstraktných obrazov. „Spokojnosť tých, ktorí sa dobíjajú inými aktivitami sa preniesla aj do celej kampane.“

image

robime.it.

Téma work & life balance je zahrnutá aj v množstve ďalších aktivít portálu robime.it, ako sú mentoring, školenia, blogy, či poradenstvo pri hľadaní práce.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 19:05