Zbojnícka sa spája s populárnymi Kandráčovcami
StoryEditor

Zbojnícka a Kandráčovci spájajú sily

30.01.2024, 12:01
Autor:
redred

Slovenská značka ovocných destilátov Zbojnícka bude sprevádzať na koncertoch obľúbenú hudobnú skupinu Kandráčovci počas celého roku 2024.

Spolupráca odštartovala novoročným turné a bude pokračovať ďalšími projektmi, ktoré rozospievajú celé Slovensko.

Východoslovenská skupina Kandráčovci si originálnymi prevedeniami ľudových piesní získala popularitu po celom Slovensku a vďaka bohatej koncertnej činnosti počet jej fanúšikov neustále rastie. Ako je známe, Kandráčovci sa vo svojej tvorbe zameriavajú predovšetkým na ľudové piesne, ktoré majú korene v slovenskej tradícii.

Na slovenské tradície nadväzuje aj značka kvalitných ovocných destilátov Zbojnícka z portfólia najväčšieho slovenského producenta liehovín St. Nicolaus. Ako už názov hovorí, Zbojnícka je odkazom na silu a odvahu zbojníkov. Okrem toho tiež Zbojnícka vo svojej výrobe nadväzuje na poctivé páleničiarstvo, ktoré má na Liptove dlhodobú tradíciu.

Nie je preto náhoda, že Zbojnícka spojila sily s hudobnou skupinou Kandráčovci a stala sa jej oficiálnym partnerom na koncertoch v roku 2024. Spolupráca už priniesla prvé ovocie v podobe novoročného turné, ktoré končí veľkým fašiangovým koncertom v STARS auditorium. Partnerstvo Zbojníckej a Kandráčovcov bude pokračovať aj v lete na koncertoch kapely v amfiteátroch, a v pláne je aj mnoho ďalších zaujímavých projektov, ktoré rozospievajú celé Slovensko.

 

 

01 - Modified: 2022-09-28 05:26:11 - Feat.: - Title: Borovička BOREC prichádza s kontroverznou reklamou: Účinkuje v nej detský influencer Miro Jaroš
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
07. máj 2024 03:02