Super Bowl 2024/Zdroj: cbsnews.com
StoryEditor

Super Bowl 2024: Najdrahšie reklamy sveta plné celebrít

12.02.2024, 07:35
Autor:
redred

Noc z nedele na pondelok bola najsledovanejšou televíznou nocou v USA, ktorá sa niesla v znamení veľkého finále Super Bowlu 58.

Tentokrát sa proti sebe postavili Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers. Duel vysiela televízia CBS a tentokrát to bolo z Las Vega, ktoré hostilo Super Bowl po prvýkrát. Okrem športového zážitku bol pre divákov, už tradične, pripravený vzrušujúci polčasový hudobný program a veľkolepá prehliadka kreativity v reklame. CBS už v novembri 2023 oznámila, že reklamný priestor sa vypredal, pričom 30-sekundová reklama stojí približne sedem miliónov dolárov.

Pozrite si výber diváckych lákavých a celebritami nabitých reklám zo Super Bowl 2024:

Jennifer Aniston, David Schwimmer, Beckhamovci, Jelly Roll a Usher pre Uber Eats

Hviezdy sa pripojili k Beckhamovcom v reklame Uber Eats, kde všetci zabudli na niektoré veľmi dôležité informácie – ale každá si pamätá, že môže používať Uber Eats.

Christopher Walken, Usher a Ashley Park pre BMW

60-sekundová reklama BMW čerpá z Walkenovho jedinečného hlasu a spôsobu reči a zobrazuje deň v jeho živote. Legendárny herec sa v reklame „Talkin Like Walken“ stretáva s niekoľkými zaujímavými imitátormi. 

Ben Affleck a jedna z najsledovanejších tiktokeriek sveta Charli D‘Amelio pre Dunkin

Nová reklama si robí žarty z virálneho momentu z minuloročného odovzdávania cien Grammy, kde Ben Affleck po boku svojej manželky Jennifer Lopez nevyzeral príliš nadšene. A jeho aktuálny sen? Stať sa popovou hviezdou.

Scarlett Johansson pre M&M

Herečka sa v novej reklame M&M ocitla po boku velikánov NFL - Terrella Owensa, Brucea Smitha a Dana Marinoa.

Jeremy Renner pre Silk

Hviezda Avengers sa v televíznom spote značky Silk objavuje po boku dcéry Avy (10). Spoločne si pripravujú zdravé raňajky pri ktorých nechýba Silk proteínové madľové mlieko. Ide o vôbec prvý televízny spot značky Silk pre Super Bowl a predstavuje Rennerov návrat po nehode v roku 2023.

Lionel Messi pre Michelob ULTRA

Popri Lionelovi sa v reklame na pivo Michelob Ultra, odohrávajúcej sa na pláži, objavil aj americký herec Jason Sudeikis a Dan Marino, bývalý americký hráč a jedno z najuznávanejších mien vo svete futbalu.

Jenna Ortega pre Doritos Dinamita

Hviezda seriálu Wednesday propaguje pikantné chipsy Dinamita od Doritos. Reklama zobrazuje mladú herečku v obchode s fanúšičkami chipsov - babičkami Dinou (Olivia Negron „NCIS") a Mitou (Patricia Mauceri „Sopránovci"), ktoré sa zapojili do temperamentného boja proti inému nadšencovi čipsov, ktorého stvárnil herec Danny Ramirez, známy z filmu Top Gun: Maverick.

Chris Pratt pre Pringles

Značky Pringles prichádza na Super Bowl už siedmykrát a opäť predstavuje celebritu s výraznými fúzami, ktorá je podobná ikone značky. Tentokrát je to herec Chris Pratt.

Martin Lawrence a Shannon Sharpe pre Oikos

Občerstvenie nabité proteínmi od Oikos dodáva Martinovi Lawrencovi obrovskú silu, čím prekvapí aj Shannona Sharpeho, bývalého hráča amerického futbalu.

Kate McKinnon a Pete Davidson pre Hellmann‘s

Hviezda filmu Barbie a známy americký komik predstavujú Mayo Cat. Obaja herci vyjadrili nadšenie byť súčasťou Hellmann‘s reklám a šíriť povedomie o potrebe znižovania plytvania jedlom.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 16:59