StoryEditor

Braňo Závodský nachytal Andreja Danka. Šéf SNS vyzval moderátora, aby išiel do politiky

21.03.2018, 13:13
Autor:
lmlm
Známy moderátor Rádia Expres absolvoval ostrú výmenu názorov po Richardovi Sulíkovi aj so šéfom SNS Andrejom Dankom.

Moderátor Braňo Závodský po tom, ako sa v utorok pochytil v relácii Rádia Expres Braňo Závodský Naživo so šéfom SaS Richardom Sulíkom, nezostal nič dlžný svojej povesti ani pri predsedovi SNS Andrejovi Dankovi.

"Hádžete na mňa vedro špiny"

Závodský sa pýtal šéfa národniarov na utajený miliardový biznis na ministerstve obrany, ktorý spadá pod SNS. "Ako to môžete povedať, že je to utajené," pýta sa Danko.

​„Lebo je to pravda. Vy ma obviňujete z klamstva, ale musím sa brániť. To nie ja, to hovorí inštitút IFP, že tam boli pochybenia," reagoval známy moderátor. Danko mu odkázal, že číta hlúposti a že hádže na neho vedrá špiny.

Šéf parlamentu v rozhovore viackrát kritizoval opozíciu, vyzýval mladých ľudí aby založili stranu a nedovoli vládnuť ľuďom ako Kollár, Matovič či Sulík.

V relácii spomínal aj utorkovú účasť Richarda Sulíka. "Mali ste tu Sulíka, ktorý ušiel a ktorý hovoril o snehobielych snoch. Sa tu u vás klepal celý. Alebo chcete Matoviča za ministra financií, alebo Krištúfkovú za ministerku práce? Toto chcete dostať do vlády. Nemôžete takto kriminalizovať politikov," povedal Danko.

Závodský mu odkázal, že ho nekriminalizuje a že nemá reagovať takto osobne.

Moderátor nachytal Danka

Danko sa vrátil aj k medializácii Kollárovej poslankyne Petry Krištúfkovej. Chce ju odvolať z výboru národnej rady na kontrolu vojenského spravodajstva.

"Ja som šoku. Ja som sa dozvedel, že Krištúfková žila v rodine s Diničom, jedným vrahom, ktorý tu likvidoval ľudí. Potom žila s Havašim, ktorého zastrelili. Nebudem hovoriť o Kollárovi. Potom som sa dozvedel, že mala blízky vzťah s Piťom. Takáto žena je na kontrole pre vojenské spravodajstvo?," tvrdí Danko.

Závodský reagoval na Danka, že či sa to dozvedel až dnes.

Máte tam dva roky takéhoto človeka a vy nič. Čo robí tajná služba?" pýtal sa moderátor. Danko odpovedal, že to sú veci, ktoré musia zmeniť. "Ale nominant tajnej služby je váš nominant pán predseda," nachytal šéfa SNS Závodský. 

Danko potom opäť vyzýval ľudí, aby išli do politiky a nedovolili vládnuť opozícii. "Oni vniesli do politiky takéto veci. Neprospeje ani to, aby novinári hovorili takéto veci o nákupe na obrane."

V závere už uplynul relácii čas, ale Danko ešte vyzval Závodského, aby išiel do politiky. Ja nejdem do politiky, ja mám slušnú prácu a chcem ju ďalej robiť. Prepáčte končíme," uzavrel diskusiu moderátor.

01 - Modified: 2023-12-01 09:36:32 - Feat.: - Title: Zomri: Vždy sa na nás niekto hnevá. V tejto krajine je veľmi dobre, ak píšeme o vtipoch 02 - Modified: 2021-06-18 07:08:55 - Feat.: - Title: Nová éra v politickej komunikácii. Na Slovensku sú politici najaktívnejší na Facebooku 03 - Modified: 2018-11-27 18:47:37 - Feat.: - Title: Braňo Závodský tlačil vo vyhrotenej debate Danka do kúta. Budú ma valcovať ďalej, bránil sa šéf SNS 04 - Modified: 2018-03-25 12:19:45 - Feat.: - Title: Moderátor RTVS upozornil Danka, aby si osobné útoky riešil na Facebooku. Netvárte sa ako farár, reagoval šéf SNS 05 - Modified: 2018-03-21 10:47:21 - Feat.: - Title: Sulík sa pochytil s Braňom Závodským: Obviňujete ma z toho, čo ste vy urobili, reaguje moderátor
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 23:52