StoryEditor

Jojka otestuje novinku. Uvedie jeden diel reality šou zo života Zuzany Plačkovej

19.11.2019, 16:20
Autor:
hrnhrn
Kontroverzná playmate ukáže v novej šou InstaQueen svoje súkromie aj manželské spolužitie.

Televízia Joj zaradí budúci týždeň do vysielania pilotný diel novej reality šou InstaQueen s podtitulom neobyčajný život instagramovej kráľovnej Zuzany Plačkovej. Kontroverzná playmate v nej priblíži svoj život, ukáže súkromie a odhalí aj zákulisie manželského spolužitia.

Plačková sa zviditeľnila v roku 2012 v reality šou Hotel Paradise. V nej súťažiaci bývali v exotickej destinácii, v Dominikánskej republike v luxusnom hoteli Casa Alegre, kde ich 24 hodín denne sledovali kamery. V šou vytvorili páry a ten, kto zostal nezadaný, zo šou vypadával. Víťaz si odniesol 50 tisíc eur.

TV JOJ

​​Plačková sa po účasti v šou objavila aj v Súdnej sieni či Nákupných maniačkách a stala sa jednou z najsledovanejších influenceriek na sociálnych sieťach. Zarába na rôznych reklamách a propagáciách produktov, jej život na Instagrame sleduje takmer 560-tisíc ľudí.

TV Joj / Zuzana Plačková v Súdnej sieni

TV Joj / Zuzana Plačková v Nákupných maniačkách

​Tvrdí, že pred svojimi fanúšikmi sa na nič nehrá a na internete je presne taká istá v každodennom živote. Teraz svoj život, ale aj spolužitie s manželom Reném, ukáže aj na televíznej obrazovke.

"Keďže šou je náročná na prípravu a aj na samotné nakrúcanie, do vysielania je zatiaľ pripravená jedna epizóda. Ďalšie časti sú v procese príprav, no divákom ponúkame malú ochutnávku toho, na čo sa môžu tešiť v budúcnosti,“ uviedla Lenka Filipová, PR manažérka televízie Joj.

Televízia novinku InstaQueen uvedie v stredu 27. novembra po seriáli Delukse o 21:35.

01 - Modified: 2019-11-02 18:14:15 - Feat.: 0 - Title: Televízie prezradili novinky budúceho roka. Premiéru bude mať desať nových seriálov 02 - Modified: 2019-11-02 18:13:11 - Feat.: 0 - Title: Televízie uvedú v novom roku dve úplne nové šou, ktoré zabodovali vo svete 03 - Modified: 2019-11-02 20:24:58 - Feat.: 0 - Title: Filmová ponuka televízií: Budúci rok budú lákadlami Fantastické zvery či Jurský svet, ale aj pokračovanie Perinbaby a nová evitovka
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. máj 2024 01:52