TV Prima
StoryEditor

Prima vracia na obrazovky "kontajnerovú" reality šou. Súťažiť budú influenceri známi z TikToku

22.03.2021, 11:05
Autor:
hrnhrn
Diváci budú počas troch mesiacov sledovať každodenný život ôsmich influencerov.

Televízia Prima uvedie v apríli reality show Like House približujúci život súčasných influencerov. Novinka bude mať premiéru 6. apríla, televízia ju bude uvádzať každý pracovný deň.

Reality show Like House je formát, ktorý doposiaľ na obrazovkách českých televízií nebol. Diváci budú počas troch mesiacov sledovať každodenný život ôsmich rôznorodých influencerov, známych predovšetkým z raketovo rastúcej sociálnej siete TikTok, ich vzťahy, radosti, strasti aj to, ako sa popasujú s rôznymi výzvami a súťažami.

„Do popoludňajšieho slotu pridávame unikátnu reality show LIKE HOUSE. Hoci sa môže zdať, že je to relácia pre mladšie publikum, veríme, že táto reality show bude i pre rodičov zaujímavou sondou do súčasného sveta mladých ľudí, kde sociálne siete hrajú prím,“ hovorí Roman Mrázek, programový riaditeľ skupiny Prima.

Influencer, ktorý dostane od divákov najvyšší počet hlasov prostredníctvom mobilnej aplikácie, sa stane víťazom reality show a získa výhru vo výške pol milióna českých korún (zhruba 19 100 eur). Spestrením pre súťažiacich i divákov budú hostia, ktorých bude produkcia pozývať priebežne do vily. Medzi influencermi, ktorí sa na začiatku apríla do vily neďaleko Berouna nasťahujú, sú: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Barbora Chvojková (@barcachvojku), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek).

Tzv. "kontajnerové" typy reality show zažívali na televíznych obrazovkách boom pred 15 rokmi. Ich princípom je pobyt skupiny ľudí v uzatvorenej vile, kde plnia rôzne úlohy a popri to sú nepretržito sledovaní a nahrávaní. Najznámejšími slovenskými show tohto typu boli VyVolení, ktorých vysielala televízia Joj či BigBrother na Markíze. Markíze však priniesla najväčší úspech reality show Mojsejovci, ktorá vznikla v spolupráci televízie s manželmi Norou a Braňom Mojsejovcami. Súťažiaci bývali vo vile Mojsejovcov v košickej časti Pereš, zvíťazil súťažiaci s prezývkou Model. Do dnešných dní na obrazovke pretrvala reality show Farma, z ktorej televízia Markíza uvedie tento rok už trinástu sériu.

01 - Modified: 2023-08-10 13:23:47 - Feat.: - Title: Ukážte svoje zlyhania a pády. Aj tie pomáhajú budovať osobnú značku 02 - Modified: 2021-09-09 13:20:36 - Feat.: - Title: Platení influenceri v Nemecku musia príspevky na sociálnych sieťach označiť ako reklamu 03 - Modified: 2021-07-12 11:40:47 - Feat.: - Title: Nórsko prijalo zákon, podľa ktorého je potrebné upozorniť, že fotografia prešla retušou 04 - Modified: 2021-06-14 12:41:01 - Feat.: - Title: Ako a koľko influenceri zarábajú na YouTube? 05 - Modified: 2021-05-24 07:36:51 - Feat.: - Title: Vplyv influencerov ešte stále stúpa. Na čo treba dbať pri spolupráci so známymi tvárami?
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 05:06