Jana Krestanko Dibáková vyspovedá na Hrane premiére Eudarda Hegera.
StoryEditor

O menšinovej vláde a energetickej kríze bude Na hrane diskutovať premiér Eduard Heger

14.09.2022, 19:30
Autor:
redred
  • Hovoriť bude o menšinovej vláde, o očakávaniach od nových ministrov, o predčasných voľbách, ale aj o pomoci ľuďom, podnikom a mestám v energetickej kríze.
  • Navyše v relácii divákom ponúknu prieskum agentúry AKO o potrebe silného lídra a najnovšie preferencie politických strán.

Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane na TV Joj stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam.

Nebude to inak ani tento štvrtok, len rozdiel bude v tom, že moderátorka Jana Krescanko Dibáková privíta v štúdiu len jedného hosťa. Vo štvrtok 15. septembra prijal pozvanie do diskusie predseda vlády SR Eduard Heger.

Hovoriť budú o menšinovej vláde, o očakávaniach od nových ministrov, o predčasných voľbách, ale aj o pomoci ľuďom, podnikom a mestám v energetickej kríze.

Navyše v relácii divákom ponúknu prieskum agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o potrebe silného lídra a najnovšie preferencie politických strán.

Diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie.

Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 18:21