Tvorcovia sa rozhodli v 78 epizóde prezradiť identitu stratenej Lucie.
StoryEditor

Veľké odhalenie v Mame na prenájom: Odtajnia identitu Lucie. Ide o herečku z Klamstva

27.04.2023, 16:38
Autor:
michmich

Dnes sa udeje v romantickom seriáli presne to, na čo čakali diváci už 77 epizód.

Podvečernú Mamu na prenájom nasadila Markíza do vysielania počas aktuálnej jarnej sezóny a tejto jej nový denný seriálový počin sa razom stal televíznym hitom.

Seriál od začiatku vysielania, v januári stále nabaľuje nových divákov. Bežne sa stáva, že sa jednotlivé diely v komerčnej cieľovke dokážu dostať nad 30 percentný podiel na trhu a niektoré epizódy dokonca porážajú aj prime-timeovú nespravodajskú ponuku všetkých slovenských televíznych staníc.  

image

Naruší Martinom telefonát so svojou stratenou manželkou lásku medzi ním a Naďou?

V marci dosiahol seriál v cieľovej skupine 12-54 priemerný rating 7,2 percenta a trhový podiel 28,2 percenta. V priemere si pútavé príbehy podvečerný seriálový hit pozeralo 427-tisíc divákov nad 12 rokov. A s ešte vyššími výkonmi pokračuje seriál aj v aktuálnom mesiaci apríl. 

Doteraz odvysielala TV Markíza 77. epizód. Hlavná dejová linka sa točí okolo toho, že Martina (Adam Bardy) pred šiestimi rokmi opustila manželka a nechala ho samého s malou dcérou Hankou. Na jej šieste narodeniny dievčatko zhodou okolností uverí, že náhodná návšteva v ich dome je jej mama, ktorá sa vrátila z Afriky, kde sa starala o chudobné deti.

image

Pribudne ku hlavným predstaviteľom seriálu aj skutočná mama malej Hanky?

Naďa (Martina Zábranská), po dohode s Martinom, nechá Hanku v omyle a začne jej hrať mamu Luciu. Za 77 dielov sa síce v seriáli rozohralo veľa dejových liniek, no len jedna, a tá hlavná, zostala nezodpovedaná. Kto je Lucia a kam sa stratila.

No a v dnešnej epizóde tvorcovia seriálu pripravili pre divákov a diváčky veľké prekvapenie. Martin si totiž najal súkromného detektíva, aby mu vypátral stratenú manželku. Tomu sa podarilo vypátrať jej telefónne číslo a Martin sa jej dovolá. 

image

Hanka si stále myslí, že Naďa jej jej mama Lucia.

Hneď podľa prvých slov v telefóne vám bude jasné, že stratenú Lucia nehrá nik iný, ako skvelá herečka, ktorá aktuálne hviezdi v seriáli Klamstvo, Monika Horváthová. Pýtali sme sa TV Markíza, či si požičali len jej hlas do jednej epizódy, alebo sa v Mame na prenájom objaví aj fyzicky.

image

Monika práve hrá v seriáli Klamstvo.

Televízia si však túto informáciu chce nechať zatiaľ pre seba. "Čo sa týka ďalšieho smerovania postavy Lucie, budeme Vás včas informovať," povedala PR manažérka TV Markíza Silvia Maťašeje. Budeme si teda musieť na to teda ešte nejaký čas počkať. 

01 - Modified: 2023-12-15 11:26:54 - Feat.: - Title: Ceny za športové licencie sú za hranicou únosnosti, tvrdia zástupcovia 3 najsilnejších slovenských televízií 02 - Modified: 2023-10-06 07:37:00 - Feat.: - Title: Český televízny líder už ohlásil zdražovanie reklamy 03 - Modified: 2023-09-05 14:09:07 - Feat.: - Title: Veľký prehľad politických diskusií. Kedy a kde uvidíte svojich obľúbených politikov? 04 - Modified: 2023-09-04 08:10:24 - Feat.: - Title: Markíza má nového generálneho riaditeľa. Funkcie sa ujal Peter Gažík 05 - Modified: 2023-08-24 09:21:50 - Feat.: - Title: Farma 15 Súboj generácií: Toto sú účastníci, ktorí zabojujú o veľký balík peňazí
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 11:08