Hostia relácie V politike.
StoryEditor

V politike Saková, Kyselica a Kolíková o zemetrasení v polícii i zverejnení kandidátok

14.07.2023, 16:42
Autor:
redred

Po dvoch týždňoch dovolenky sa vracia do diskusného štúdia moderátor ta3 Rasťo Iliev a privíta hneď troch hostí.

Parlamentu sa nepáči fungovanie novej vlády. Slovenskom otriasli nezhody medzi ministrom vnútra Ivanom Šimkom a policajným prezidentom Štefanom Hamranom. Politické subjekty zverejnili kandidátky a vylosovali im čísla.

Vláda vraj míňa menej peňazí, ako by mala. Konflikt medzi Šimkom a Hamranom spôsobil nezhody nielen v polícii, ale aj vo vláde. Ako by sa mala situácia vyriešiť? Strany zverejnili svoje kandidátky. Na losovaní dostali aj čísla, podľa ktorých budeme v septembrových voľbách krúžkovať. Predvolebná kampaň je v plnom prúde.

Trajica diskutujúcich

O aktuálnej situácii budú v nedeľu 16. júla v relácii V politike diskutovať za Hlas-SD Denisa Saková, názory strany SASKA bude zastupovať Mária Kolíková a pridá sa aj Lukáš Kyselica z OĽANO a priatelia.

Moderátor Rasťo Iliev si pre nich pripravil nasledovné témy. Ako prvé rozoberú kroky úradníckej vlády. Mali svietiť a kúriť, namiesto toho úradnícka vláda vyhadzuje jedna radosť. No diskutovať budú spolu aj o zemetrasení v Polícii, o kandidátkach strán a aj o predvolebnej kampani.

V politike si môžete pozrieť v tradičnom čase, v nedeľu o 11:00 hodine na ta3.  

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
12. máj 2024 21:25