Druhé potvrdené meno účastníka Let´s Dance je Ján Ďurica.
StoryEditor

Poznáme ďalšiu celebritu v Let´s Dance. Bude tanečným prekvapením futbalista Ďurica?

19.01.2024, 12:33

To, že je futbalista nad vecou, vtipne dokázal aj pri otázke, čo hovorí na svoje účinkovanie v tanečnej šou? "Idem radšej trénovať, aby sa mi počas tanca nezamotali nohy do vianočky."

Markíza si každoročne dáva záležať na tom, aby vyskladala atraktívnu zostavu tanečných celebrít. Aby bol program úspešný, mal by mať pre divákov širokú ponuku tanečných súťažiacich, aby si každý vedel násť svojho obľúbenca, ktorému bude držať palce a posielať mu hlasy.

Preto sa medzi celebritnými tanečníkmi "musí" každý rok objaviť aj silné športové meno. Tento rok padla voľba televízneho lídra na sympatického a úspešného futbalistu. Práve Ján Ďurica môže byť ťahákom hlavne pre ženské bulikum. Futbalový obranca tak pribudol ako druhé meno, po herečke Petre Dubayovej, do zoznamu potvrdených celebritných tanečníkov v televíznej tanečnej šou Let´s Dance.   

image

Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica. 

TASR
"Sme radi, že môžeme potvrdiť meno ďalšieho účinkujúceho v populárnej tanečnej šou Let´s Dance, a to slovenského futbalového reprezentanta Jána Ďuricu. Úspešného hráča čaká unikátna príležitosť predstaviť sa v úplne inej pozícii ako sme ho doteraz poznali," informoval nás PR manažér Markízy Tadeáš Kurka.

Televízie k tomu ešte dodala, že veria, že na parkete najúspešnejšej tanečnej šou to pôjde slovenskému futbalovému reprezentantovi rovnako dobre a ľahko, ako na futbalovom ihrisku.

"Ján ma za sebou veľkú a úspešnú kariéru futbalového hráča. Patrí k našim najlepším obrancom, hral na majstrovstvách sveta aj Európy a dostal sa do Ligy majstrov. Myslím si, že aj vďaka disciplíne, na ktorú je zvyknutý a odhodlaniu, ktoré ho počas kariéry určite sprevádzalo, môže zamiešať karty a pridať sa k športovcom, ktorí to dotiahli v Let´s dance naozaj ďaleko," dodal ku účinkovaniu futbalistu režisér projektu Pepe Majeský.

image

Ako sa bude dariť futbalistovi zvŕtať na tanečnom parkete uvidíme už v marci.

A čo na účinkovanie hovorí samotný Ďurica a prečo vlastne súhlasil s projektom, ktorý je ďaleko od jeho komfortnej zóny? 

"Teší ma, že budem súčasťou tejto výnimočnej šou. Je to pre mňa nová výzva. Verím, že sa nielen naučím tancovať, ale že sa pri tom aj zabavím. Idem radšej už trénovať, aby sa mi počas tanca nezamotali nohy do vianočky. Vidíme sa na tanečnom parkete," vtipne zareagoval futbalové obranca. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 10:16