Po Tomášovi Tarrovi preberá štafetu ženícha Radko Urbanyak.
StoryEditor

Ruža pre nevestu II: Tomuto mužovi odovzdáva žezlo ženích z prvej série Tomáš Tarr

22.01.2024, 11:42

Je až zarážajúce, čo všetko spája ženíchov oboch sérií najromantickejšej reality šou na Slovensku.

Markíza sa s vervou pustila do natáčania druhej série romantickej šou Ruža pre nevestu. V prvej sérii si z 18 neviest vyberal svoju vyvolenú Tomáš Tarr. Jeho voľba počas trojmesačnej šou nakoniec padla na tú najakčnejšiu, Petranu z Bratislavy. Tá jeho ružu prijala, ale láska im dlho nevydržala.

image

Tomáš Tarr si vybral Petranu.

Aj keď Petrana odletela za Tomášom do Thajska, kde žije, rozdielne povahy, ktoré nemali ako spoznať počas šou, im spôsobli rozchod už po pár mesiacoch. Tomáš Tarr ešte zvíril bulvárne vody tým, že potom začal chodiť s ďaľšou z účastníčok šou Marcelou, ktorá sa v šou nedostala ani do finálovej trojky. Ale aj tejto láske bolo po pár mesiacoch koniec. 

Nová šou ešte vo väčšej exotike

Televízny líder natáčal prvú sériu romantickej šou v Turecku. Aj pri pokračovaní šou realizátor programu zostáva pri mori, ale zablúdil ešte do väčšej exotiky. Druhú sériu s novými 18 kráskami už horúčkovito natáča až na Srí Lanke.

image

Radko Urbanyak je novým ženíchom v druhej sérii Ruža pre nevestu.

Aj keď sa zdá, že Markíza mala najväčší problém nájsť nových 18 dievčat dychtiacich po vydaji, výberom sa výrazne potrápila aj pri hľadaní nového ženícha. Však na jeho charizme je postavená celá šou.

Voľba nakoniec padla na Radka Urbanyaka (34), ktorý pôvodom pochádza z Banskej Bystrice. Ako sme zistili, nový adept na uzavretie manželstva má so svojím predchodcom Tomášom Tarrom veľmi veľa vecí spoločných. 

image

Radko robil aj modeling.

Obaja mladí muži sú akčnej povahy, odišli žiť do zahraničia, kde sa im obom podarilo rozbehnúť úspešné podnikanie. Radko žije v nórskom Osle, kde je spolumajiteľ viacerých prestížnych barov. S Tomášom Tarrom ho spája aj to, že obaja okrem podnikania pričuchli aj k modelingu a že pre zaneprázdnenosť boli poslednú dobu dlhšie single.

S rozhodnutím mu pomohla mama

Navyše obaja, aj keď dlhodobo žijú v zahraničí, by viac preferovali mať po boku Slovenku, čo bol pre oboch jeden z argumentov, prečo prijať ponuku do tejto šou. A čo na účinkovanie v Ruži pre nevestu hovorí nový nádejný ženích? 

image

Radko Urbanyak na svojej postave výrazne maká.

„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu prišla nečakane a zo začiatku som neveril, že je myslená vážne. Slovenský formát som nepoznal, takže rozhodnutie byť súčasťou projektu nepadlo ihneď, ale po viacerých rozhovoroch s mojimi najbližšími, najmä maminou, ktorá šou Ruža pre nevestu poznala. Dlhodobo žijem v zahraničí, kde mi popri práci nezostáva veľa času na hľadanie lásky. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou.“

My vám o pár dní prinesieme rozhovor s týmto mladým úspešným Slovákom, v ktorom prezradí oveľa viac. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. apríl 2024 15:11