Nový ročník Let´s Dance štartuje v nedeľu 3. marca.
StoryEditor

Moderátori nového ročníka Let´s Dance zostávajú, no porota aj tento rok so zmenou

06.02.2024, 11:05
Autor:
michmich

Dramaturgia relácie sa rozhodla zmenšiť porotcovskú zostavu len na tri mená.

Všetky mená celebritnch tanečníkov už poznáme. Na tanečnom parkete sa bude hýbať päť ženským účastníčok a to svetová modelka Michaela Kocianová, speváčka Tina a herečky Petra Dubayová, Anna Jakab Rakovská a Hana Gregorová.

Mužskú časť celebritných tanečníkov bude zastupovať futbalista Ján Ďurica, šéfkuchár a hviezda relácie Na nože Martin Novák, redaktor Televíznych novín Ján Tribulu a zostavu uzatvárajú traja výnimoční herci Juraj Loj, Juraj Bača a Jakub Jablonský. Tohto mladého herca diváci poznajú zo seriálového megahitu Dunaj, k vašim službám.

image

Porotkyňa Tatiana Drexler.

Markíza však už pustila do éteru už aj zloženie moderátorskej dvojice a zostavu poroty. „Najúspešnejšia tanečná šou sa nezadržateľne blíži a s ňou sa vracia aj obľúbená zostava moderátorov a poroty, ktorá nás bude sprevádzať živými prenosmi. Diváci sa opäť môžu tešiť na moderátorov Viktora Vinczeho a Luciu Hlaváčkovú a obľúbených porotcov Tatianu Drexler, Adelu Vinczeovú a Jána Ďurovčíka,“ informoval PR manažér TV Markíza Tadeáš Kurka. 

Zostavu poroty sa tak dramaturgia tanečnej šou rozhodla zúžiť zo štandardných štyroch porotcov na troch. Markíze sa tak nepodarilo do poroty zlanáriť ani minuloročného porotcu a víťaza 7. série Jána Koleníka a nevrátila sa ani k vtipnému kubánskemu tanečníkovi Jorgeovi Gonzálezovi, ktorý bavil vtipnou slovenčinou, extravagantnými kostýmami a úplnou otvorenosťou na porotcovskej stoličke počas 7. série. 

image

Porotca Ján Ďurovčík.

Porota sa teší na energiu

A čo čakajú od novej deviatej série samotní traja porotcovia aktuálneho ročníka? "Na Let´s dance sa veľmi teším. Som presvedčená, že aj tento rok nám prinesie nielen krásne tance, ale hlavne veľa zábavy, emócií a veľa nezabudnuteľných momentov," Tatiana Drexler. Doplnil ju Ján Ďurovčík: „Čaká nás opäť zaujímavý ročník. Zostava účinkujúcich je naozaj pestrá a myslím si, že sa máme na čo tešiť. Sám som zvedavý, ako to našim osobnostiam pôjde." 

image

Moderátorka Lucia Hlaváčková.

A Adela Vinczeová dodala: "Na ďalší ročník sa teším ako na tradičných pár týždňov dobrej energie, ktorá pôjde z obrazovky. Lebo ju zažívame priamo na mieste. Verím, že sa to ako vždy na ľudí prenesie a trochu ich celý zážitok povznesie a zjemní. Všetci to aktuálne potrebujeme."

Moderátotská dvojica sa Markíze minulý rok osvedčila, takže zostava zostáva rovnaká. "Na Let´s Dance sa veľmi teším pretože sa opäť stretnem a budem pracovať s ľuďmi, ktorí mi prirástli k srdcu. Zoznámila  som sa už aj s účinkujúcimi, zdá sa, že sme sa zišli aj teraz skvelá partia a diváci sa majú na čo tešiť. Som zvedavá čo všetko si tvorcovia pripravili v rámci šou, niekedy je totiž program aj pre nás do poslednej chvíle obalený rúškom tajomstva," prezradila Lucia Hlaváčková.

image

Moderátor Viktor Vincze.

A čo na hovorí Viktor Vincze, ktorý sa chytí moderátorského mikrofónu v tejto šou už tretíkrát po sebe? "Ďakujem Markíze a Pepemu Majeskému, že mi už tretíkrát dali príležitosť byť pri najväčšom televíznom projekte roka. Teším sa na Lucku, teším sa na nové páry, teším sa na kolegu zo spravodajstva a jeho vlasy. Tribulovská ofina sa ani cez čaču určite nepohne.”

Aktuálny ročník Let´s Dance odštartuje v nedeľu 3. marca a na obrazovkách sa bude objavovať viac ako dva mesiace.

image

Porotkyňa Adela Vinczeová.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. máj 2024 13:44