bigstockphoto.com
StoryEditor

Nová poisťovňa na Slovensku má pre vodičov unikátnu ponuku

08.11.2023, 00:00

Páčilo by sa vám platiť za PZP len toľko, koľko prejazdíte? Ak áno, máme pre vás dobrú správu. Náš trh je bohatší o poisťovňu Pillow, ktorá má korene u našich českých susedov. Tým už niekoľko rokov poskytuje povinné zmluvné poistenie podľa počtu najazdených kilometrov. Od tohto mesiaca môžu vďaka Pillow poisťovni ušetriť tisíce vodičov aj u nás.

Ako takéto PZP funguje?

Jednoducho. Pri dojednaní poistenia uvediete, koľko kilometrov ročne najazdíte a podľa toho sa vypočíta výška poistného, ktorú následne uhradíte. Ak prejazdíte menej, než ste pri uzatvorení PZP uviedli, poisťovňa vám vráti peniaze. V prípade, že najazdíte viac kilometrov, než ste odhadli, vzniknutý rozdiel doplatíte. Na zdokladovanie stavu najazdených kilometrov stačí poslať jednu fotku tachometra. Môžete rátať s tým, že v Pillow poisťovni sa stretnete s férovým prístupom.

Ďalšia vec, v ktorej sa táto poisťovňa odlišuje od ostatných, je tá, že neponúka žiadne vopred nadefinované poistné balíky povinného zmluvného poistenia alebo havarijného poistenia. Sami si navolíte, aké riziká má poistenie auta kryť, a budete presne vedieť, koľko za ktoré pripoistenie zaplatíte. Pillow si okrem férovosti zakladá na transparentom systéme.

A aby tých výhod nebolo málo, v Pillow vybavíte všetko online. Nemusíte sa zdržovať so žiadnymi papierovačkami alebo chodením do pobočiek. S poisťovňou môžete komunikovať buď prostredníctvom elektronickej pošty, alebo cez jej mobilnú aplikáciu. Tá umožňuje napríklad aj jednoduché nahlásenie stavu tachometra pri dojednaní PZP alebo vykonanie obhliadky vozidla v prípade havarijnej poistky.

Poistenie online sa vždy oplatí

Pillow poisťovňa prichádza na slovenský trh s ponukou PZP podľa počtu najazdených kilometrov, čo je u nás jedinečný produkt. Klientom sľubuje výhodné ceny aj pre havarijné poistenie, férový a moderný prístup, tiež pohodlné a bezpečné služby.

Netfinancie.sk je prvý online porovnávač na Slovensku, ktorý poisťovňu Pillow zaradil do svojho porovnania. Cez našu online kalkulačku sa v tejto poisťovni môžete veľmi ľahko poistiť a ušetriť na povinnom zmluvnom poistení.

V našom online porovnaní cien PZP nájdete okrem Pillow všetky poisťovne na Slovensku. Preto vieme garantovať najlepšiu cenu a výhodné poistenie auta si vyberie každý vodič. Porovnajte si ceny aj vy a ľahko sa rozhodnete, či je zákonné poistenie podľa počtu najazdených kilometrov najlepšou voľbou aj pre vás, alebo si vyberiete ponuku od inej poisťovne. S nami to zvládnete rýchlo, pohodlne a kompletne online.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 16:24