StoryEditor

Wolt sa na Slovensku opäť rozširuje, pridávajú sa Prievidza a Bojnice

24.03.2022, 10:15
Autor:
TSTS
Donášková služba Wolt oddnes pridáva na svoju platformu ďalšie slovenské mestá. K dvanástim mestám na Slovensku pribudli Prievidza a Bojnice.

Obyvatelia Prievidze a Bojníc si už od 24. marca môžu cez aplikáciu alebo na stránke Woltu vybrať zo širokej ponuky gastro partnerov. Nájsť tu môžu napríklad pizzu, burgre, ázijskú, vegetariánsku a vegánsku ale aj tradičnú kuchyňu alebo dezerty. Čoskoro pribudnú aj retailové prevádzky.

Wolt plánuje aj v Prievidzi ponúkať sortiment z kategórií ako sú víno, potraviny, kvety, lokálne pekárenské výrobky a mnohé ďalšie. Svojimi službami pokrýva oblasti rozvozu v rámci celej Prievidze a Bojníc, a to od Dubnice až po časť Močidlá. Donáška bude v týchto lokalitách pre všetkých zákazníkov Woltu počas prvých dvoch týždňov bezplatná.

„Naším cieľom je zlepšovať život v slovenských mestách tým, že prinesieme pre ľudí novú službu, ktorá im šetrí čas. Vďaka platfotme tiež našim gastro partnerom umožníme získať nových zákazníkov a partnerským kuriérom ponúkneme flexibilnú prácu. Nezabúdame pritom ani na miestne komunity, aby sme boli mestám a ich obyvateľom ešte bližšie. Teším sa, že práve Prievidza a Bojnice sú novými mestami na Wolte, kde si ľudia môžu oddnes objednať expresnú donášku z ich obľúbených podnikov,“ hovorí o rozšírení služby Tomáš Beniak, generálny riaditeľ pre Wolt Slovensko.

Wolt

​Na platforme Wolt sú mnohé lokálne prevádzky z oblasti gastra a postupne sa budú pridávať ďalší partneri i z oblasti retailu. Majú tu svoje zastúpenie aj tradičné slovenské jedlá. Martin Jakubis, majiteľ prevádzky Haluškáreň&Slovenské hotdogy hovorí, že príchod Woltu do Prievidze bol pre nich príjemným prekvapením. „S ponukou partnerstva sme dlho neváhali a boli sme si takmer od začiatku istí, že chceme ísť do toho.“ Cez Wolt chcú osloviť najmä mladých ľudí, ktorí už službu poznajú z iných miest. „Sme presvedčení, že partnerstvo bude mať pre našu prevádzku veľký prínos. Teší nás najmä záruka toho, že kuriéri jedlo doručia rýchlo a k zákazníkom sa teda dostane čo najčerstvejšie,“ dodáva Martin Jakubis.

Medzi lokálne partnerské gastro prevádzky Woltu patria aj napríklad vegánske či vegetariánske reštaurácie, čím chce spoločnosť čo najviac vyhovieť preferenciám obyvateľov Prievidze a Bojníc. Svoje skúsenosti s Woltom rovnako opisuje aj Andrej Rojko, majiteľ vegánskej reštaurácie VegFood: „Najviac sa nám zapáčila celková prezentácia a kvalita služieb, ktoré zákazníkom Wolt ponúka. Donášku sme doteraz nemali, no hovorili sme si, že ak by prišiel Wolt do Prievidze, skúsime to práve s nimi.“ Vo VegFood veria, že vďaka platforme Wolt budú bližšie aj pre tých zákazníkov, ktorí prevádzku nemôžu navštíviť osobne.

Wolt

​Wolt vďaka rozšíreniu svojej donášky do Prievidze a Bojníc má na platforme už štrnásť slovenských miest. „Počas posledných mesiacov sme vo Wolte pracovali na niekoľkých dôležitých projektoch a expanzia do ďalších miest pre nás znamená pokračovanie v ambícii byť jednotkou v rýchlej donáške na Slovensku,“ uzatvára Tomáš Beniak.

Wolt je fínska technologická spoločnosť založená v roku 2014, ktorá je známa svojou donáškovou službou. Pôsobí už vo viac ako 23 krajinách, vo viac ako 260 mestách. V roku 2022 spojí Wolt sily s americkou spoločnosťou Door Dash s cieľom vytvoriť globálneho lídra v rýchlej donáške. Pokračovať bude aj naďalej pod svojím pôvodným názvom, značkou i službami. Wolt je k dispozícii ako aplikácia pre iOS alebo Android, ale aj na webe www.wolt.sk.

Prvú prevádzku v Bratislave spustil Wolt 19. 9. 2019, neskôr pridal Košice, Trnavu a Banskú Bystricu. V roku 2021 Wolt na Slovensku expandoval do ďalších 8 miest - Nitry, Žiliny, Prešova, Zvolena, Trenčína, Martina, Liptovského Mikuláša a Popradu. Na platforme pravidelne pribúdajú noví partneri z oblasti gastra aj retailu.

Wolt

01 - Modified: 2022-04-01 09:41:17 - Feat.: - Title: Wolt rozváža už aj švédske potraviny z IKEA 02 - Modified: 2022-02-03 10:59:16 - Feat.: - Title: McDonald’s rozširuje spoluprácu s doručovacími partnermi 03 - Modified: 2021-11-03 10:07:59 - Feat.: - Title: Wolt spustil spoluprácu so slovenskou značkou Dedoles 04 - Modified: 2021-09-14 04:35:05 - Feat.: - Title: Donášková služba Wolt otvorí prvú kamennú predajňu 05 - Modified: 2021-05-06 17:16:38 - Feat.: - Title: Wolt a Martinus spúšťajú expresné doručenie kníh
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 17:06