StoryEditor

Na otváraní projektu City Arena - Štadión Antona Malatinského vystúpi viac ako sto účinkujúcich

22.07.2015, 14:30
Trnavská športová City Arena – Štadión Antona Malatinského zažije v sobotu 22.8. od 19:00 veľkolepé otvorenie. Okrem starých pánov z Ajax Amsterdam Old Boys a legiend trnavského Spartaka privíta domáci prvoligový Spartak Trnava o 20:30 brazílsky Atlético Paranaense. Divákov však čaká aj veľká šou s množstvom domácich a zahraničných umelcov.

Zahraničných The Sweet a Dario G doplnia aj Kuly, Mária Čírová a desiatky ďalších umelcov

Deň, keď nový trnavský štadión privíta svojich prvých návštevníkov bude v réžii držiteľa viacerých ocenení OTO Tomáša Eibnera (Vyvolení, Hit storočia, Srdce pre deti...). Pod jeho taktovkou sa predstaví viac ako sto účinkujúcich, medzi ktorými budú aj Kuly z Desmodu, Mária Čírová, Martin Chodúr, držiteľ ocenenia MTV Music Awards DJ Dario G (autor hitu Carnaval de Paris pre francúzske futbalové majstrovstvá sveta) a britskí rockeri The Sweet, ktorí so svojimi hitmi valcovali v sedemdesiatych rokoch minulého storočia všetky západoeurópske hitparády. Pripravené sú aj ďalšie prekvapenia v podobne slovenských, českých aj medzinárodných umelcov. Prvé hodiny verejnej prevádzky staronového futbalového štadióna budú moderovať Marcel Merčiak, Vera Wisterová a Slavo Jurko. Na záver spektakulárnej zábavy samozrejme nebude chýbať ani ohňostroj, aký Trnava ešte nezažila.

„Trnavčania sa v sobotu 22.8. majú na čo tešiť,“ hovorí predseda predstavenstva City Arena Pavol Adamec. „Pripravujeme šou, ktorá na Slovensku nebude mať tento rok obdoby. Na jej hladký priebeh však potrebujeme pomoc a trpezlivosť všetkých Trnavčanov. Štadión prejde hneď v prvý deň vážnou zaťažkávajúcou skúškou, keď očakávame až 16 000 návštevníkov. Preto všetkých veľmi prosím o toleranciu a rešpektovanie pokynov našich spolupracovníkov a dopravnej a mestskej polície,“ zdôrazňuje Adamec. Lístky na trnavskú udalosť roka budú obyvateľom s trvalým pobytom na uliciach susediacich so štadiónom a nákupným centrom k dispozícii od pondelka 3. augusta do 5. augusta. Následne sa začne ich komerčný predaj.

Otvorenie trnavského nového štadióna okrem FC Spartak Trnava, manažmentu City Arena, a.s. a pracovníkov nového štadióna pripravujú až štyri kreatívne a produkčné agentúry: event2all, Leopard Production, Creative Department a Eibner Production.

 

City Arena - Štadión Antona Malatinského - orientačný scenár otvorenia:

18:00 otvorenie brán štadióna pre verejnosť

19:00 oficiálny začiatok programu a zápas legiend Spartaka Trnava vs. Ajax Amsterdam Old Boys

20:00 slávnostné posvätenie štadióna

20:30 prvý oficiálny zápas na štadióne: FC Spartak Trnava – Atlético Paranaense (Brazília)

23:00 ohňostroj

Zdroj: event2all

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 02:47