Archív Vojta Artza, MAFRA/Michal Sváček, MAFRA/Tomáš Krist
StoryEditorToto je osem najlepších reštaurácií na Slovensku. Vybrali ich špičkoví šéfkuchári
Má alebo nemá Slovensko na michelinskú hviezdu? A naozaj ju potrebujeme?
Prečo nie?! pátra po tom, ktoré naše reštaurácie stoja za pozornosť inšpektorov slávneho gurmánskeho bedekera. Oslovili sme renomovaných šéfkuchárov, školiteľov, konzultantov. Päť nezávislých odborníkov prináša svoje pohľady a odpovede na otázku, ktorú adresu by odporučili michelinským hodnotiteľom.
V galérii si pozrite odporúčania špičiek slovenskej a českej gastronómie aj názory na slovenskú gastronómiu:
HN
01 - Modified: 2019-11-27 11:50:52 - Feat.: 0 - Title: Talianska celebrita v oblasti gastronómie o michelinských hviezdach: Prvú som očakával, ďalšie vydrel a posledné preplakal
01 - Modified: 2024-05-31 22:00:00 - Feat.: - Title: Slané nástrahy pre naše telo: Ako nájsť rovnováhu a prečo nie dobré soliť tou himalájskou?
02 - Modified: 2024-05-27 22:00:00 - Feat.: - Title: Trendy v architektúre musia načúvať prírode. Posadnutosť novotou je neudržateľná, zhodujú sa architekti
03 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história?
04 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli
05 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou