Archív Vojta Artza, MAFRA/Michal Sváček, MAFRA/Tomáš Krist
StoryEditorToto je osem najlepších reštaurácií na Slovensku. Vybrali ich špičkoví šéfkuchári
Má alebo nemá Slovensko na michelinskú hviezdu? A naozaj ju potrebujeme?
Prečo nie?! pátra po tom, ktoré naše reštaurácie stoja za pozornosť inšpektorov slávneho gurmánskeho bedekera. Oslovili sme renomovaných šéfkuchárov, školiteľov, konzultantov. Päť nezávislých odborníkov prináša svoje pohľady a odpovede na otázku, ktorú adresu by odporučili michelinským hodnotiteľom.
V galérii si pozrite odporúčania špičiek slovenskej a českej gastronómie aj názory na slovenskú gastronómiu:
HN
01 - Modified: 2019-11-27 11:50:52 - Feat.: 0 - Title: Talianska celebrita v oblasti gastronómie o michelinských hviezdach: Prvú som očakával, ďalšie vydrel a posledné preplakal
01 - Modified: 2025-12-13 23:00:00 - Feat.: - Title: Piekli sa v kláštoroch, u šľachty i ako afrodiziakum. Ako sa medovníky a perníky stali súčasťou histórie
02 - Modified: 2025-12-12 15:00:00 - Feat.: - Title: Karin Šturcová: Silná káva a silná žena nie sú pre každého. Žena, a mladá, je pre mnohých ťažšie stráviteľné
03 - Modified: 2025-12-12 12:13:48 - Feat.: - Title: Mzdy rástli vo všetkých odvetviach, v gastre takmer o deväť percent. Ktoré porazili infláciu?
04 - Modified: 2025-12-12 08:00:00 - Feat.: - Title: Portugalci na Slovensku, ktorí vedia podnikať. Bratislava sa rozrástla o ďalšiu prevádzku Beija Flor
05 - Modified: 2025-12-11 23:00:00 - Feat.: - Title: Lacný „zázrak“, ktorý máme takmer všetci doma: Prospieva kostiam, pečeni aj chudnutiu a skvelo chutí