StoryEditor

Autosalón Nitra 2006

06.09.2006, 00:00

Na komplexnú prehliadku slovenskej automobilovej scény sa môžu tešiť priaznivci motorizmu. Počas trvania 14. ročníka medzinárodného autosalónu v Nitre (od 6. do 12. septembra 2006) uvidia návštevníci 4 svetové a 38 slovenských premiér. Okrem osobných a nákladných automobilov bude v pavilónoch vystavená aj garážová technika a autopríslušenstvo. V novom výstavnom pavilóne S sa predstavia historické vozidlá. Tuningové automobily budú umiestnené v pavilóne J.
Aj v roku 2006 Autosalón Nitra zaradili -- už po piatykrát -- do oficiálneho kalendára O.I.C.A. To znamená, že sa ocitol medzi 14 najvýznamnejšími autosalónmi na svete. Obsadené sú všetky kryté i voľné plochy; pričom je prihlásených vyše 250 priamych vystavovateľov. Prvý deň je venovaný len odborníkom a novinárom.
Pre verejnosť bude výstava otvorená od 7. septembra denne od 9.00 do 18.00 hod. Vstupné je: dospelí 100 Sk, vojaci, študenti, dôchodcovia 50 Sk, rodinné vstupné 250 Sk a popoludní od 16.00 do 18.00 hod. je to 50 Sk. Všetky vstupenky budú žrebovateľné a hlavnou výhrou je osobný automobil Škoda Roomster.
Pre návštevníkov budú k dispozícii nové parkovacie plochy priamo vo výstavnom areáli -- v bezprostrednej blízkosti výstavných pavilónov. Pre tých, ktorí využijú parkovanie v areáli výstaviska, je pripravený "shuttle bus", ktorý ich bude nonstop prevážať z parkoviska priamo do centra diania.
Importéri pripravili viaceré zaujímavé modely. Zo značiek budú mať zastúpenie Audi, BMW, Citroën, Dacia, Dodge, FIAT, Ford, Hummer, Hyundai, Chevrolet, Chrysler, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Mercedes-Benz, Mazda, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Opel, Renault, SEAT, Smart, Subaru, Suzuki, Škoda, Volkswagen.
Rozdelenie podľa pavilónov:
F -- SEAT, Suzuki, Škoda
A -- BMW, Mini, VW
B -- VW, Audi,
C -- Dacia, Renault
K -- Hyundai, Lada
M3 -- Dodge, Jeep, Chrysler, Mercedes-Benz, Nissan, Smart, Subaru
M2 -- Chevrolet, Lamborghini, Mazda, Opel
M1 -- Citroën, FIAT, Honda, Hummer, Mitsubishi
G -- Kia, SsangYong
M4 -- autopríslušenstvo
N -- servisná a garážová technika
J -- tuningové automobily
S -- historické autá

Voľné plochy:
Nákladné a úžitkové autá, trucky, návesy, nadstavby, autobusy, autopríslušenstvo.

menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
10. máj 2024 16:31