StoryEditor

Najobdivovanejšie firmy za rok 2007 v ČR

20.04.2007, 00:51
Združenie Czech TOP 100 zverejnilo výsledky ankety o 100 najobdivovanejších firiem Českej republiky 2007.

Na vrchol ALL STARS sa dostali opäť tri stálice z predchádzajúcich rokov. Úplne jasne zvíťazila a najobľúbenejšou spoločnosťou v roku 2007 sa stala ŠKODA AUTO. Druhé miesto získala spoločnosť ČEZ a tretie spoločnosť Zentiva. Minuloročný nováčik spoločnosť STUDENT AGENCY si o jedno miesto polepšila a vystúpila na štvrtú priečku.



Na piatu priečku postúpila spoločnosť Česká pojišťovna, šiestu zaujala spoločnosť Plzeňský Prazdroj, siedma je spoločnosť Skanska CZ. Na ôsmom mieste sa umiestnila spoločnosť Kofola, deviata bola spoločnosť TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY a desiata spoločnosť LINET.



"V prvej desiatke ALL STARS sa umiestnili zástupcovia z deviatich rôznych oblastí podnikania, pritom potravinárstvo má dvoch oblasti. Medzi prvú stovku obdivovaných firiem opäť preniklo viacero nováčikov," uvádza k tohtoročným výsledkom rebríčku predseda Združenia CZECH TOP 100 Jan Struž a dodáva: "Sú nimi spoločnosti CE WOOD, GTS NOVERA, Globus ČR, TPCA, Four Seasons Hotel (Czech Republic), MORAVIA ENERGO, ŽĎAS, Česká zbrojovka a Lázně Teplice v Čechách, a jedna spoločnosť sa dostala až priamo medzi ALL STARS. Najúspešnejším nováčikom je spoločnosť Kofola, ktorá získala ôsmu priečku, umiestnila sa druhá v odboru a zaujala prvenstvo v Moravskosliezskom kraji. Ďalším úspešným nováčikom je MOIRA CZ, víťaz v odbore. Úspešný vzostup zaznamenala i spoločnosť LINET, ktorá obhájila minuloročné víťazstvo v odbore a po prvý krát sa prepracovala do prvej desiatky."



Rebríček je zostavovaný na základe hlasovania manažérov významných spoločností, ekonomických a finančných analytikov, zástupcov odborových združení, zväzov a profesných asociácií, oslovených Združením CZECH TOP 100. Výsledková listina 100 obdivovaných firiem Českej republiky 2007 je uverejnená na www.czechtop100.cz



Zdroj:

http://www.marketingovenoviny.cz/index.php3?Action=View&ARTICLE_ID=5072

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
06. máj 2024 08:29