StoryEditor

Žbirka zaspieva za 100-tisíc

28.07.2003, 00:00
Skupinu Modus s Jankom Lehotským si môžete na firemný večierok prenajať za 50- až 75-tisíc korún, Helena Vondráčková, ktorá má za sebou dobrý marketingový tím, vám približne za 250-tisíc českých korún príde zaspievať na pol hodiny, pričom hudbu púšťa jej manažér a manžel v jednej osobe z datadisku...

Pravdepodobne najdrahšou skupinou na Slovensku, ktorá sa len veľmi výnimočne príde niekde ukázať, je Elán. Zaujímavé sú pre večierky skupiny ako Bratislava Hot Serenaders. Ak by ste ich chceli, dá sa dohodnúť už na 50-tisíc korunách, a budú za to hrať niekoľko kôl swingových pesničiek. Ak sa však dohodnete, že s nimi príde aj Milan Lasica, honorár stúpne minimálne o 200 %. Miroslav Žbirka bude ochotne spievať za 100-tisíc, aj s Marthou.
Najviac peňazí môžu dostať muzikanti za skladby vysielané v rádiách. Ak slovenský interpret spieva pieseň slovenského autora, dostanú peniaze obaja. Síce v halierových výškach za jedno odohratie, ale ak máte šťastie a vaša pesnička znie z rádií na Slovensku desaťkrát denne niekoľko mesiacov, haliere sa premieňajú na desaťtisíce korún. A keď je tých piesní viac, sumy prechádzajú do státisícov.

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 06:47