StoryEditor

Urob si sám... muesli

30.08.2007, 16:05
Rozmýšľali ste dnes čo si dáte na raňajky? Máme pre vás typ - mymuesli. Nie hocaké muesli s obchodu, ale vami osobne namiešané muesli podľa vašich chutí a predstáv. Éra veľkých balení so supermarketov za nízke ceny je už včerajškom.

Teraz nastupujú produkty, ktoré stavajú na individualite a ktoré si môžete sami prispôsobiť svojim potrebám a želaniam.

V dobe, kedy sa firmy začínajú čoraz viac prispôsobovať požiadavkam zákazníka a vytvárať produkty a služby šité na mieru, bolo len otázkou kedy a kto príde na trh s myšlienkou vytvorenia si vlastného jedla. Pár pokusov tu už v minulosti bolo, ale žiaden z nich sa neujal natoľko ako mymuesli v Nemecku.

Malá firma začala svoju činnosť len v máji tohto roku a ani nerátala s takou popularitou a úspechom. Na stránkach mymuesli.de si môžete preberať z vyše 70 druhov ingrediencií. Na svoje si prídu športovci, alergici, chudnutiachtiví, maškrtníci... jednoducho všetci! Vyberať si môžete nie len z rôznych druhov obilnín a lupienkov, ovocia, orieškov, ale aj z extra prísad akými sú bio-gumení medvedíci, ovocie v čokoláde, chocko-chrisps a pod.

Vaše "custom-made cereals", čiže zákazníkom vytvorené cereálie, si môžete objednať už od EUR 3,90 za 575g balenie. Pravda, pre vaše muesli, ktoré si môžete osobne pomenovať, by ste si museli zájsť až do Passau, sídla firmy, keďže objednávky doručujú zatiaľ iba vrámci Nemecka a Rakúska.

Čo však zákazník môže vysoko oceniť, nerátajúc možnosť vytvorenia si vlastného muesli, je pocit dobre obslúženého zákazníka, o ktorého sa stará konkrétna osoba s menom a priezviskom. Žiadna chladná anonymita na opačnom konci internetu. Po spracovaní objednávky, vám je domov doručená vkusná dóza s logom mymuesli. Na zadnej strane je medzi položkami v obsahu jedna neoddeliteľná ingrediencia - veľa lásky. Každé z balení obsahuje odlišný pozdrav a je ručne podpísané vybavovateľom vašej objednávky. To už stojí za tú cenu. Či nie?

Nechajme sa prekvapiť, kedy sa tento trend dostane aj k nám.


Zdroje:
http://www.mymuesli.de/
http://alpar.de/andre/index.php/off-topic-is-the-new-on-topic/mymuesli-mymusli-oh-my-musli/

Obrázky:
http://www.mymuesli.com/images/dosen/dosen1.jpg

http://www.mymuesli.com/images/dosen/dosen2.jpg

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 06:15