StoryEditor

Barmanské šumivé receptúry

20.09.2004, 00:00
Nielen jahoda, ríbezľa, koktailová višňa, plátok pomaranča, grepu, broskyne či melóna, lístok mäty piepornej, ale aj uhorka patrí k ozdobám pohára s koktailom

Kreáciami podľa vlastnej fantázie presviedčalo 20 barmanov a jedna barmanka vrátane troch českých a dvoch poľských účastníkov vo vodnom parku Tatralandia na piatom Hubert Cupe, jednej z piatich tohtoročných oficiálnych barmanských súťaží na Slovensku o titul barmana roka. Občas to vyzeralo aj ako súťaž vo vytváraní miniatúrnych ozdôb z ovocia na vrch pohára, ale tá ozdôbka bola iba korunkou na drinku namiešanom podľa vlastných predstáv, zároveň však podľa presných regúl Medzinárodnej barman...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/jedla-napoje, menuAlias = jedla-napoje, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. november 2024 03:52