StoryEditor

KPMG mení šéfa v našom regióne

26.09.2006, 00:00
Autor:
TASRTASR

BRATISLAVA -- Globálna sieť firiem poskytujúcich profesionálne služby v oblasti auditu, daní a poradenstva KPMG bude mať od októbra nového regionálneho šéfa. Po ôsmich rokoch v pozícii výkonného predsedu a regionálneho šéfa KPMG v strednej a vo východnej Európe odchádza do dôchodku Richard Ebling. Zastúpenie KPMG v regióne, pozostávajúce z 3 200 odborníkov v sedemnástich krajinách, bude viesť František Dostálek, ktorý stojí na čele KPMG v Českej republike.
Ako ďalej informoval riaditeľ marketingu a komunikácie spoločnosti René Parák, pre KPMG je odchod Richarda Eblinga signálom konca jednej éry a začiatku novej. Dostálek bude prvým rodákom z regiónu v tejto pozícii. Spoluzakladal KPMG v Česku a od roku 1990, keď česká členská firma vznikla, sa zúčastnil na mnohých poradenských projektoch v oblasti privatizácie, oceňovania podnikov a zahraničných investícií.
Vedenie KPMG Slovensko sa rozširuje od 1. októbra aj o nového partnera a dvoch riaditeľov. Quentin Crossley sa stáva novým partnerom na oddelení poradenských služieb a transakčnej podpory, Anna Daňová a Mark Eberst sa stanú riaditeľmi na oddelení auditu, všetci po viacročnom pôsobení v KPMG Slovensko.
KPMG je globálna sieť firiem poskytujúcich profesionálne služby v oblasti auditu, daní a poradenstva. Pôsobí v 144 krajinách a jej členské firmy na celom svete zamestnávajú vyše 104 000 odborníkov. Nezávislí členovia siete KPMG sú pridružení ku KPMG International, družstvu registrovanému vo Švajčiarsku.
Spoločnosť KPMG začala na Slovensku pôsobiť v roku 1991. V súčasnosti KPMG na Slovensku zamestnáva viac než tristo ľudí a má dvanásť partnerov.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 12:38