StoryEditor

Digitálny tlačový stroj Punch boduje

20.10.2003, 00:00
Digitálny tlačový stroj Punch GSS 320D, ktorý úspešne zabodoval na nedávnom veľtrhu Invex v Brne, bude mať ďalšiu prezentáciu koncom októbra v Prahe.

Digitálny tlačový stroj Punch GSS 320D, ktorý úspešne zabodoval na nedávnom veľtrhu Invex v Brne, bude mať ďalšiu prezentáciu koncom októbra v Prahe. "V spojení s dobre pripravenou veľtrhovou účasťou, internetovou i masmediálnou prezentáciou má digitálna tlačiareň veľké šance splniť predajné plány na tento i ďalšie roky," uviedol v tejto súvislosti Pavol Brezovský z Punch Graphic Systems v Trnave.
Ešte predtým sa 23. októbra v Námestove uskutoční v poradí už tretí deň otvorených dverí. Akcia je určená predovšetkým slovenským zákazníkom. Po návšteve Invexu svoju účasť potvrdilo aj niekoľko českých zástupcov.
Námestovský Punch ako prvá firma na Slovensku začala vyrábať digitálne farebné tlačiarne, ktoré sú od septembra v predaji. Marketing a servis sa robia v Trnave, vývoj a výroba je v Námestove. Podľa riaditeľa divízie grafických systémov Koena Scherrensa výhodu pred konkurenciou majú v spojení so značkou Xeikon, veľmi dobrom know-how a v nízkych prevádzkových nákladoch. Výrobný komplex sa nachádza v priemyselnom parku Námestovo, ktorý zamestnáva 1 600 ľudí.

Výhody digitálnej a klasickej tlače
Digitálny tlačový stroj Punch GSS 320D dosahuje vysokú životnosť, nízke prevádzková náklady, špičkovú kvalitu a vo svojej kategórii najnižšiu nákupnú cenu. Pri tlači využíva a spája výhody digitálnej technológie a klasickej hárkovej tlače (ofset). Prenos digitálnych dát na papier je rýchly, flexibilný, šetrí čas, obslužný priestor i personál. Tieto tlačiarne využívajú veľké polygrafické závody a organizácie, ktoré vyrábajú reklamy a propagačné materiály.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 13:31