StoryEditor

Slota vyzýva Brízu , aby odstúpil z funkcie

15.11.2007, 11:02
Autor:
SITASITA
"SNS nemá byť kontrolným orgánom koaličných partnerov," vyhlásil Slota. Prekáža mu, že Mečiar i Fico "sa proste zasekli" v prípade Brízu, a preto Slota spraví všetko, aby sa situácia vyriešila.

Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Ján Slota vyzval námestníka Slovenského pozemkového fondu Branislava Brízu, aby odišiel z funkcie. Na dnešnej tlačovej besede povedal, že je za urýchlené vyriešenie vládnej krízy, pretože "koalícia je pre mňa proste posvätná." Šéf národniarov dnes ráno o situácii hovoril s premiérom Robertom Ficom, hneď po tlačovej konferencii odišiel do centrály ĽS-HZDS, kde bude rokovať s Vladimírom Mečiarom. Podľa Slotu by SNS nehlasovala za vyslovenie nedôvery ministrovi pôdohospodárstva Miroslavovi Jureňovi. "SNS nemá byť kontrolným orgánom koaličných partnerov," vyhlásil Slota. Prekáža mu, že Mečiar i Fico "sa proste zasekli" v prípade Brízu, a preto Slota spraví všetko, aby sa situácia vyriešila.
Slota priznal, že s Brízom sa spoznal pred 12 rokmi, už vtedy s ním prerušil kontakty, odmietol však konkretizovať prečo.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 04:39