StoryEditor

Slováci už v Madride, vo štvrtok ešte ľahší tréning

10.11.2005, 18:15
Autor:
TASRTASR

Výprava slovenských futbalistov pricestovala vo štvrtok o 16.30 h miestneho času po trojhodinovom lete z Bratislavy do Madridu, kde zohrá v sobotu 12. novembra úvodný barážový zápas o postup na MS 2006 proti Španielsku. Na madridskom letisku Baraja vystúpilo aj 20 slovenských reprezentantov, pretože ďalší dvaja stopér Stanislav Varga z Celticu Glasgov a brankár Marián Kelemen CD Teneriffe sa pripoja priamo v španielskej metropole.
"Do baráže ideme s jasným cieľom postúpiť. Nezaujíma nás len výsledok prvého zápasu, ale oboch, pretože chceme postúpiť. Tentoraz nebudem spokojný len s dobrým výkonom, pretože kvalitné výkony v kvalifikácii musíme ešte potvrdiť výsledkom z baráže," povedal po prílete do Madridu tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Dušan Galis.
Slovenskí futbalisti sú ubytovaní v madridskom hoteli Miguel Angel a ešte vo štvrtok večer absolvujú ľahký aklimatizačný tréning. V piatok v rovnakú hodinu ako sa začne sobotňajší zápas si vyskúšajú kvalitu trávnika na štadióne Vicenta Calderóna, kde svoje domáce zápasy hráva Atletico Madrid.

(vyslaný redaktor TASR Peter Barta)

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
07. máj 2024 13:49