StoryEditor

V Trenčíne sa skončil Švehlov kemp, Križan sa teší na kamarátov

22.04.2005, 17:20
Autor:
TASRTASR
V síce nekompletnej, ale aj tak mimoriadne silnej zostave sa v piatok v Trenčíne skončil tréningový kemp druhej skupiny slovenskej hokejovej reprezentácie v príprave na MS. Šéftréner František Hossa nechal svojmu asistentovi Róbertovi Švehlovi doma ekipu, ktorá je zvukom ešte kvalitnejčia, ako reprezentačný výber, ktorý neuspel v dvoch zápasoch na severe Európy.

V síce nekompletnej, ale aj tak mimoriadne silnej zostave sa v piatok v Trenčíne skončil tréningový kemp druhej skupiny slovenskej hokejovej reprezentácie v príprave na MS.
Šéftréner František Hossa nechal svojmu asistentovi Róbertovi Švehlovi doma ekipu, ktorá je zvukom ešte kvalitnejčia, ako reprezentačný výber, ktorý neuspel v dvoch zápasoch na severe Európy. Do kempu zavítal napokon aj Pavol Demitra, hoci pôvodne oznámil, že na MS pre rizikové tehotenstvo manželky nepôjde. Nechýbal ani Ján Lašák, pomaly už kultový slovenský brankár, ktorý si vychutnal oslavy českého titulu v Pardubiciach. Práve na neho sa veľmi tešil zvolenský finalista extraligy Karol Križan. Napriek tomu, že mu je spolu s Rastislavom Staňom jasnou prekážkou v reálnom štarte na šampionáte: "Som si vedomý toho, že tam pôjdem v pozícii trojky. Beriem to všetkýmmi desiatimi. Som rád, že tam vôbec budem. Po roku sa opäť stretnem s Jánom a Rasťom. Dúfam, že spravíme super partiu tak ako vlani. Ja ich budem povzbudzovať, hlavne teda Jana, verím, že bude chytať. Som šťastný, že tam pôjdem, lebo vyzerá to teda, že tam pôjdem."

01 - Modified: 2003-01-06 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Hore
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
06. máj 2024 22:19